מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפיחות וכאב באשךשמעון11/04/2009
יש לי בעיה באשך הימיני כבר בערך חודשכל כמה זמן יש לי נפיחות וכאבים, למשך כמה ימים כל פעם ואז זה מסתדר ואז שוב חוזר...הייתי אצל אורולוג אבל באותו יום באמת לא כאב לי והוא לא מצא כלום, יום ראשון אני עושה us אשכים שהרופאה שלי בבסיס שלחה אותי (אני בן 21), היום הכאב גם יותר מציק לי, למרות שזה כאב עמם כזה ולא משהו שאי אפשר לסבול.
לפני זה לפני איזה חודשיים היה לי חשד לאבן בכליות(בעקבות קרטינין גבוה ודם בשתן-לא דם שנראה לעין אלא לפי הבדיקות), הקרטינין עכשיו יציב, דם בשתם לא נבדק לאחרונה.
לפני שנתיים עשיתי ברית מילה.
כמה שאלות:
1) האם יש קשר בין הבעיה באשך לבעיה שהייתה בכליות? האם יש סיכוי שהבעיה קשורה לברית מילה?
2) יש לי תור לאורולוג עוד שבוע וחצי (הפעם אני אנסה אורולוג אחר), האם זה יכול לחכות עד אז? אני מאמין שכן כי כבר זה הרבה זמן ככה, פשוט בגלל שהיום זה יותר הציק ל אז אני שואל.
3) האם יש קשר בין הנפיחות והכאבים לבין עומס על הגוף? או שתיית אלכוהול? ז"א האם אני עכשיו צריך להגביל את עצמי בגלל התופעה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעון
ד''ר נחום זילבר13/04/20091. תיתכרן הופעת כאב באשך כאשר פירור אבן זז במערכת השתן. אין קשר לברית.
2. המתן לתשובת us ופגישתך עם האורולוג. אין בעיה.
3. אין קשר לעומס או לאלכוהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
שמעון13/04/2009ד"א היום קיבלתי תשובה של US DUPLEX אשכים (אין לי מושג מה זה דופלקס אז אני מקווה שעשו לי את הבדיקה הנכונה חחח), וגם הוא תקין...
יש לך השערה מה זה יכול להיות? האם החלקיק אבן בדרכי השתן יכול גם לגרום לנפיחות, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעון
ד''ר נחום זילבר16/04/2009א. זרימת דם בכלי הדם באשכים תקינה.
ב. נפיחות אינה נגרמת מאבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכים\שקי אשכים נפולים זיקפה חלשהעידן10/04/2009
אשכים\שקי אשכים נפולים זיקפה חלשה
אך עדין יכול לגמור,
טיפה אי נוחות מה ניתן לעשות? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני
ד''ר נחום זילבר13/04/2009אין קשר בין שקי אשכים נפולים לבין זקפה.
הגדר גילך, בעיתך וכמה זמן אתה סובל ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- והאם..דון10/04/2009
והאם ד"ר, ישנן סיבות נוספות/אחרות אפשריות, מלבד ערמונית, לתכיפות השתנה יום ולילה?
ואיך לבדקן?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דון
ד''ר נחום זילבר10/04/2009הן הערמונית, הן השלפוחית והן מערכת העצבים ועוד גורמים שונים קשורים לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה באיבר המיןאיציק10/04/2009
לפני יומיים ראיתי שיש לי בלוטה באיבר המין, שנוגעים בה זה כואב
מה זה יכול להיות ? אני נורא מודאג
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איציק
ד''ר נחום זילבר10/04/2009יכול להיות שמדובר בתהליך דלקתי פנה לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
איציק11/04/2009מחר אני יילך לרופא, אבל היום שמתי לב שהעור סביב הבליטה נהיה מחופספס וכאילו הוא עומד
להתקלף , מה הסיכוי שתאכלס זה גידול חס וחלילה? אני ממש ממש לחוץ מהדבר הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק
ד''ר נחום זילבר13/04/2009התאור שאתה נותן מדבר כנראה על ממצא דלקתי. לא נראה שמדובר בגידול. פנה לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לאחר שתןאאבא09/04/2009
מזה כשנה יש לי באב ורגישות לאחר שתן או לאחר פליטת זרע ,הרגשה של משהו תקוע בצינור השופכה ,ישלציין שעשיתי מס" בדיקות חוזרות ונישנותשל כלמידיה PCR-יצאו שלילי טריכונאיס_שלילי ,זיבה ,עגבת הרפס-הכל שלילי,כמו כן בדיקת אולראסאונדלדרכי שתן וערמונית -תקינה,ערמונית היתה טיפה רגישה ,בדיקה (3 פעמים שתןבימים רצופים)לגילוי תאים ממאירים -תקין ישלציין שיש לי הזעה באיזור האשכים שאלות:מהי רמת דיוק של בדיקת PCR,אלאיזה כיוון בדיקות יש להתמקד(לציין שאורולוג קופ"ח כבר אין מה לבדוק)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסטאטיטיס
ד''ר נחום זילבר10/04/2009הסימפטום הראשון שציינת בשאלתך מצביע על חשד לדלקת בערמונית.
גם אם כל שאר הדברים שציינת תקינים זה אינו שולל שיש לך דלקת מסוג זה.
אם ישנם כאבים ורגישות בזמן בדיקה רקטאלית של הערמונית זה מחזק את העובדה כי מדובר בדלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת איבר המיןאלון09/04/2009
שלום, כבר זמן רב שאני מתעניין בנושא הגדלת הפין, ורציתי לדעת אם יש פתרון שהוא מאושר ובדוק ע"י רופאים שחקרו את השיטה, אם יש פתרון אמיתי אז מהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הגדלת פין!!!
ד''ר נחום זילבר10/04/2009ראה תשובה לאוריאל 28-29/03/09
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי קראתי את התגובה, אבל...
אלון11/04/2009מה בכל זאת אורולוג יכול לעזור לי בקופת"ח?, אם הגדלת הפין אינה אפשרית בשום דרך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר13/04/2009כנראה התשובה אינה ברורה לך דיה. אין הגדלת פין ואין צורך לפנות לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג ופגיעה באשךאייל08/04/2009
בשנה שעברה עברתי כריתת אשך בעקבות תסביב ורשלנות רפואית.
האם שימוש במכשיר ספינינג כ-3 פעמים בשבוע, חצי שעה כל פעם, יכול לסכן במידה כלשהי את האשך הקיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר10/04/2009לא. זה אינו מהווה סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוסי08/04/2009
שלום אני בן 19 בלישכת גיוס אמרו שיש לי ווריקוצלה ושזה יכול לפגוע בפוריות בעתתיד..זה לא הפריע לי ויש לי אשכים אותו גודל מרוב הפחד שהיה לי הכנסתי את חברה שלי להריון איך זה יכול ליהיות?
(היא עשתה הפלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה ופוריות
ד''ר נחום זילבר10/04/2009אין זו דרך מקובלת לבדוק האם אתה פורה. מה אשמה הבחורה?
זה שיש וריקוצלה אינו אומר שיש מיד לטפל כל מקרה לגופו.
יש בעולם פי 1000 אבות עם וריקוצלה מאשר גברים עם וריקוצלה ללא ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
יוסי10/04/2009אתה צודק היא לא אשמה לא בדקתי כלום זה היה בטעות..אבל זה מוזר שאומרים שזה יכול ליגרום לבעיות ובסוף היא ניכנסה להיריון..
ראיתי מיקרה כזה פה באתר לאיזה אחד שקוראים לו עידן הממוטרד זה היה אותו מיקרה וראיתי את התששובה שהשבת לו והבנתי שאם זה לא מפריע והאשכים בסדר אין סיבה שתיהיה בעיה..
אז תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד''ר נחום זילבר13/04/2009זה לא מוזר כלל. בפעם הבאה היזהר מאוד. השתמש באמצעי מניעה וכד'.
בעתיד, מקווה אני שגם אתה כמו עידן תסתדרו ןלא תהיה כל בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
יוסי14/04/2009כן אזהר..
ראיתי שכתבת פה למישהו ששאל על ווריקוצלה שהאשכים שלו אותו גדל ולא כואאב לו וזה "שמה" אז השבת לו תשובה- אם הכל תקין כמו שאתה מתאר אז אין סיבה שתיהיה עכשיו או אחר כך פגיעה כלשהי בפוריות זה תשובה נכונה או שהתבלבלת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד''ר נחום זילבר16/04/2009אני משתדל לא להתבלבל. תודה על התענינותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסי16/04/2009באתי מהמובן החיובי.
כי זה היה לי מוזר שאמרת לו שהוא יוכל להביא ילדים בצורה מסודרת ורואיה כי אמרו שווריקוצלה גורמת לבעיות
ופה אני שואל האם זה גורם לבעיות כאשר גם אין פגיעה באשך(לא קטן נישאר אותו גודל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
ד''ר נחום זילבר20/04/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין עקוםברי08/04/2009
שלום ,
אני בן 17 ואני חושב שיש לי עקמת פין אך לא בטוח .
הפין נוטה למטה בערך 40 עד 45 מעלות ... אני לא יודע אם לגשת לאורולוג , קודם רציתי לבדוק מה עושים על מנת לתקן את הבעיה ולשמוע חוות דעת פה .
ברי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברי
ד''ר נחום זילבר10/04/2009אם אין לך כאבים מתמידים והזוית אינה מתגברת - אין צורך בכל תיקון כעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ולה באשך ימיןדן08/04/2009
שלום ד"ר.
אני בן 21, מזה מספר חודשים אני מרגיש באשך ימין מן איזה ג'ולה כזאת, אם אני מרים את האשך כלפי מעלה ואז נוגע בעזרת האגודל אפשר להרגיש מן עיגול כזה, דיי קטן, שאם אני מצליח ללחוץ על הנקודה אני מרגיש את זה זז.
מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דן
ד''ר נחום זילבר10/04/2009יתכן וזה קשור לאזור האפידידימיס (צינור היוצא מהאשך). אם זה מטריד אותך בצע אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך משיגים מרשם?ירון07/04/2009
יש לי בעיה להגיע לזיקפה במגע מיני עקב התרגשות יתר
בעבר לקחתי מס' פעמים ויאגרה והתוצאות היו מדהימות
וכאשר נכנסתי למע' יחסים רצינית לא היה צורך כבר בכדור כי כבר לא התרגשתי וזה בא בטבעיות
כיום הבעיה חזרה מכיון שאני לא במע' יחסים רצינית אלא "חי על מין מזדמן"
וברצטני ליטול שוב את הכדור לפחות בפעמים הראשונות (ככה אני מרגיש יותר נח..)
יש לציין שאת הויאגרות הראשונות לקחתי ללא מרשם אלא ע"י חבר שהציע לי
כיום אני איש צבא (בקבע) וכמובן שהצבא לא ממן את הכדור איך אני יכול לפנות לרופא פרטי כדי לקבל מירשם ולקנות באופן פרטי?
תודה מראש ירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרשם לויאגרהן
ד''ר נחום זילבר10/04/2009כמו שכתבת רופא כלשהו גם רופא צבאי יכול לרשום לך ותוכל לרכוש זאת גם בבית המרקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכיבה על אופניים.איגור07/04/2009
שלום , אני רוכב 3-4 שעות בשבוע באופניים ומאוד נהנה מזה.הרכיבה מכילה אלמנטים טכניים רבים שכוללים קפיצות וכדומה.אני רק התחתנתי ומן הסטם אני רוצה להיות אבא בעתיד הלא כל כל רחוק.קראתי המון חומר על השפעת רכיבת אופניים על אימפוטנציה והבנתי שגורם העיקרי הוא נזק ל-PUDENDAL כתוצאה ממכות יבשות שאני יכול לקבל במהלך ביצוע קפיצה או משהו דומה.כמוכן הבנתי שנזק הוא מצטבר וכאשר יש פצע פנימית ועליה עוד ועוד יכולים להיווצר צלקות שיכולים לגרום לאימפוטנציה.השאלה היא האם היווצרות צלקות הוא תהליך שמלווה ברגישות מסוימת באיזור שבין אשכים לחור אנאלי(שאז אני פשוט אפסיק לרכב וזה יעבור) או שצלקות "מצטברות" ואזי ביום לא כל כך בהיר אני נהפך לאימפוטנט ללא אפשרות לתיקון המצב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איגור
ד''ר נחום זילבר10/04/2009אתה צודק שמדובר בד"כ בנזק מצטבר. חשוב ביותר לרוכב האופניים מבנה הכסא; סוג הריפוד וכדו'.
איני ממליץ דווקא להפסיק לרכב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק מצטבר
איגור13/04/2009תודה על התשובה ,
בהמשך למה שעניתה , האם אני יכול לזהות סימנים מסוימים לנזק מצטבר (כמו כאבים , נפיחות..) עוד לפני שנעשה מאוחר מדאי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיגור
ד''ר נחום זילבר13/04/2009לא. קשה לזהות נזק שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהזאב07/04/2009
בוקר טוב אני בן 48 מזה כ-3 שנים יש לי בעיות זקפה ( אין כל בעיות בגמירה) עלי לציין שאני לוקח כבר כ 30 שנים מאז גיל 17 תרופות ללחץ דם לופרסור אורוס 190 מ"ג ואסק 2 מ"ג וכן ביבי אספירין.
אני סובל בעיקר מהתקפות דופק מהיר אחת לתקופה שזה קורה הדופק מגיע עד ל 180 -200 פעימות לדקה וכמובן מה שמשליך באותו רגע ללחץ דם גבוה סה"כ אני די רגוע ומנסה להרגיע את עצמי ( ההתקפות דומות למדי למצבי חרדה למרות שזה לא משהו כזה ) עברתי פעם אחת פרפור חדרים שבהם הוצע לי לעשות היפוך חשמלי טופלתי בבית חולים בפרוקור ולאחר 24 שעות הכול הסתדר ....האם מותר לי לקחת את אחת הכדורים כמו וויאגרה או אחר..על מנת לשפר את הזקפה?
בתודה זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאב
ד''ר נחום זילבר10/04/2009עפ"י הנתונים שמסרת לא חל עליך איסור בשימוש בתרופות כמו רויאגרה ודומיו.
החלטה סופית וכתיבת מרשם רק בידי רופאך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיאליסדניאל06/04/2009
אני בן 60 ומטופל באופן קבוע באבודרט
נטלתי לאחרונ ה כדור סיאליס ויומיים לאחר מכן עברתי ארוע של חסימה חלקית בדרכי השתן ודלקת שטופלה באנטיביוטיקה
האם יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר נחום זילבר10/04/2009בד"כ אין קשר שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה משמעות תוצאת ביופסיה זו? תודה.דון06/04/2009
Box1(Right): 10 cores of prostatic tissue showing fibro-muscular hypertrophy, glandular hyperplasia, few atrophic acini AND mild chronic inflammation
Box 2 (Left): 8 cores of prostatic tissue showing fibro-muscular hypertrophy, glandular hyperplasia AND few atrophic acini
בדיקה רקטאלית ידנית: 1+, רכה, לא חשודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי, קודי אבחנה: T92000, M40000
דון06/04/2009תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה-ATROPHIC ACINI הופך בהמשך לסרטני?
דון07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומדוע בכלל..
דון09/04/2009ד"ר, מדוע להיות מתוח מהתפתחות סרטנית, מ- PSA מתנדנד ובעליה (4.3, 19%), מהשתנות תכופות וליליות, במקום לעבור ניתוח כריתה מלאה של הערמונית? מה היתרונות ומה החסרונות?
תודה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדון
ד''ר נחום זילבר10/04/2009משמעותו: שעברת ביופסיה רוויה של הערמונית ובכל הגליים שנלקחו לא נמצאו מוקדי סרטן.
סוגי התאים שצויינו לא מחשידים לסרטן.
לא עושים ניתוח מניעתי לכריתת ערמונית שהיא אבר חשוב ביותר אצל הגבר.
אל תהיה מודאג היה בריא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאוד ד"ר.
דון10/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)