מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשהטל27/08/2011
אני ובעלי בני 40, בעלי עודף משקל, לא סובלים כלל מהגב. אולם, אנו ישנים על הצד באותה תנוחה. נוצר מצב שבכל מזרון שקנינו, תמיד של מותג אבל בסכום שפוי של 3000-4000 שקל, נוצר שקע בנקודה בה אנו שוכבים, ואחרי שנה המזרון מסב לנו כאב גב (למרות שאחת לחודש אנו הופכים וגם מסובבים את המזרון). כל בוקר אני קמה עם כאב גב שחולף במהלך היום. הוצאה שנתית כזאת מאוד מאוד קשה לנו. כעת לא אכפת לנו להשקיע אף יותר, אך אנו רוצים מזרון שלא יווצר בו שקע וילווה אותנו לאורך שנים. כיצד נדע מה לקנות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
ד''ר חגי אמיר28/08/2011טל שלום,
באמת חבל להעשיר את חברות המזרונים.
קיראי את תשובתי לשאלות נפוצות כיצד לבחור מיזרן בריא.
אין צורך להוציא כסף רב כדי לקבל מזרן טוב. וגם שיחזיק מספר שנים לא קטן.
בהצלחה
דר' חגי אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרנים ועודף משקל
אודי28/08/2011טל שלום,
גם אני סובל מעודף משקל מסויים, ולכן כשרכשתי לפני כשנתיים מזרן, המליצו לי על מזרן איכותי יחסית.
קניתי בחנות מקצועית מאד, שם לימדו אותי לשנות את מיקום המזרון מידי כחודש - גם לסובב אותו, כך שהאזור שתמך ברגליים, יתמוך בראש ולהיפך, וגם מידי פעם להפוך אותו, כך שהאזור עליו שכבתי יהיה למטה והחלק התחתון יהיה למעלה.
כל סיבוב כזה מידי פעם מאריך את חיי המזרון, ואם המזרון איכותי כמו מזרן הטמפור של הולנדיה שרכשתי - שהוא לא מזרון קשה, אלא רך ותומך דווקא, אז הוא חי עוד יותר.
שלי בן למעלה משנתיים, וכמו חדש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?