שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    טל
    27/08/2011

אני ובעלי בני 40, בעלי עודף משקל, לא סובלים כלל מהגב. אולם, אנו ישנים על הצד באותה תנוחה. נוצר מצב שבכל מזרון שקנינו, תמיד של מותג אבל בסכום שפוי של 3000-4000 שקל, נוצר שקע בנקודה בה אנו שוכבים, ואחרי שנה המזרון מסב לנו כאב גב (למרות שאחת לחודש אנו הופכים וגם מסובבים את המזרון). כל בוקר אני קמה עם כאב גב שחולף במהלך היום. הוצאה שנתית כזאת מאוד מאוד קשה לנו. כעת לא אכפת לנו להשקיע אף יותר, אך אנו רוצים מזרון שלא יווצר בו שקע וילווה אותנו לאורך שנים. כיצד נדע מה לקנות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    28/08/2011

טל שלום,
    באמת חבל להעשיר את חברות המזרונים.
    קיראי את תשובתי לשאלות נפוצות כיצד לבחור מיזרן בריא.
    אין צורך להוציא כסף רב כדי לקבל מזרן טוב. וגם שיחזיק מספר שנים לא קטן.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרנים ועודף משקל

אודי
    28/08/2011

טל שלום,

גם אני סובל מעודף משקל מסויים, ולכן כשרכשתי לפני כשנתיים מזרן, המליצו לי על מזרן איכותי יחסית.
    קניתי בחנות מקצועית מאד, שם לימדו אותי לשנות את מיקום המזרון מידי כחודש - גם לסובב אותו, כך שהאזור שתמך ברגליים, יתמוך בראש ולהיפך, וגם מידי פעם להפוך אותו, כך שהאזור עליו שכבתי יהיה למטה והחלק התחתון יהיה למעלה.

כל סיבוב כזה מידי פעם מאריך את חיי המזרון, ואם המזרון איכותי כמו מזרן הטמפור של הולנדיה שרכשתי - שהוא לא מזרון קשה, אלא רך ותומך דווקא, אז הוא חי עוד יותר.
    שלי בן למעלה משנתיים, וכמו חדש.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו