ע"ש גב תחתון וברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ע"ש גב תחתון וברך שמאל
    דוד
    31/08/2011

שלום רב לרופאים הנכבדים. פונה אליכם דוד,בן53,מאזור המרכז. מזה כ4 חודשים אני סובל מכאבים בע"ש גב תחתון,הכאבים מקרינים לרגל שמאל. לפי צילומי הרנטגן אגן+ע"ש מותני: אגן ללא ממצא גרמי פתולוגי.שינויים דיסקוגניים בגובה חוליות L5-S1 ושינויים ספונדילוטיים קלים. מיפוי עצמות של כל השלד: שינויים ניווניים קלים בברך שמאל. יחד עם זאת,אני סובל מתחושות צריבה שרפה ותרדמת באזור כף רגל שמאל ונימולים בכף הרגל. לפני כחודש האורטופד היזריק לי זריקת דיפרוספן בע"ש גב תחתון. אני חש פחות כאבים אך עדיין אותן תחושות,בכל שעות הימה. מה גורם לתחושות הללו? גב תחתון או ברך שמאל? איך זה שזריקת דיפרוספן לא משפיע על אותן תחושות? אין תרופה ו/או טיפול לאותן תחושות? טיפולי פיזיותרפיה ותרופות אתופן,מוסקול,טרמדקס וולטרן לא עזרו לי,עדיין אותן תחושות. לדעתכם המלצתכם הצעתכם אני מצפה ותודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ע"ש גב תחתון וברך שמאל

הוספת תגובה

• ע"ש גב תחתון וברך שמאל - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    05/09/2011

דוד בן ה- 53 שלום,
    לדעתי כדאי לפנות לטיפול כירופרקטור יתכן שיוכל לעזור לך.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו