מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיפוי עצמותאיילת זהבי02/09/2011
בעקבות נפיחות וכאבים בכף רגלי השמאלית (בעיקר) מזה שנה ) נשלחתי לבצע מיפוי עצמות. קיבלתי את התוצאות היום ורציתי לקבל הסברים מהרופאה שלי אך היא תהיה במרפאה רק ביום שני ואני די לחוצה. נכתב כי בשלב המאוחר של מיפוי תלת שלבי הודגם מוקד בבוהן I דו"צ, וכן מסתמן מוקד בטרזוס המרוחק האמצעי בכף רגל ימין. כמו-כן, הודגם מוקד בעמ"ש מותני משמאל בגובה L4, וכן הודגם מוקד ב- CVJ 7 לערך דו"צ...בסיכום: כל הממצאים שתוארו יתכנו על רקע ניווני/ דלקתי או טראומטי (טרזוס מימין). אשמח לקבל הבהרה מהם מוקדים אלו? מהי משמעות התוצאות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי עצמות - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון04/09/2011אין משמעות רבה לבדיקה ללא קורלציה לבדיקה קלינית וממצאים בבדיקת רנטגן.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי עצמות המשך...
איילת זהבי12/09/2011ד"ר טיטיון, תודה רבה על תשובתך. אם יורשה לי, אני עדיין קצת מבולבלת. רופאת קופת החולים שלי לא הפנתה אותי להמשך בירור של תוצאות בדיקת מיפוי העצמות. מתוכננת לי בדיקה של מערכת הלימפה וזהו. כפות הרגליים עדיין כואבות וכף רגל שמאל וקרסול שמאל עדיין נפוחים (כשבעצם יש לי אי ספיקה ורידית ברגל ימין). האם ממצאי בדיקת מיפוי העצמות אופייניים לגיל 37?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?