מיפוי עצמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיפוי עצמות
    איילת זהבי
    02/09/2011

בעקבות נפיחות וכאבים בכף רגלי השמאלית (בעיקר) מזה שנה ) נשלחתי לבצע מיפוי עצמות. קיבלתי את התוצאות היום ורציתי לקבל הסברים מהרופאה שלי אך היא תהיה במרפאה רק ביום שני ואני די לחוצה. נכתב כי בשלב המאוחר של מיפוי תלת שלבי הודגם מוקד בבוהן I דו"צ, וכן מסתמן מוקד בטרזוס המרוחק האמצעי בכף רגל ימין. כמו-כן, הודגם מוקד בעמ"ש מותני משמאל בגובה L4, וכן הודגם מוקד ב- CVJ 7 לערך דו"צ...בסיכום: כל הממצאים שתוארו יתכנו על רקע ניווני/ דלקתי או טראומטי (טרזוס מימין). אשמח לקבל הבהרה מהם מוקדים אלו? מהי משמעות התוצאות? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיפוי עצמות

הוספת תגובה

• מיפוי עצמות - תגובה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    04/09/2011

אין משמעות רבה לבדיקה ללא קורלציה לבדיקה קלינית וממצאים בבדיקת רנטגן.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיפוי עצמות המשך...

איילת זהבי
    12/09/2011

ד"ר טיטיון, תודה רבה על תשובתך. אם יורשה לי, אני עדיין קצת מבולבלת. רופאת קופת החולים שלי לא הפנתה אותי להמשך בירור של תוצאות בדיקת מיפוי העצמות. מתוכננת לי בדיקה של מערכת הלימפה וזהו. כפות הרגליים עדיין כואבות וכף רגל שמאל וקרסול שמאל עדיין נפוחים (כשבעצם יש לי אי ספיקה ורידית ברגל ימין). האם ממצאי בדיקת מיפוי העצמות אופייניים לגיל 37?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו