שורש כף היד,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורש כף היד,
    צליל
    08/09/2011

שלום ברצוני לברר דבר מה, עבדתי כל חיי עבודה פיזית, בשנה וחצי האחרונות מאז לידת בני אני סובלת מכאבים איומים בשורש כף היד מסביב לכף יד עצמה , אולי זה הגידים, הרופא אמר לפני שנה ממאמץ מהרמת עגלה וכו, כרגע מה אני עושה עם כאבים כאלה איומים יש צילום שאפשר לבצע, הכאבים מעירים אותי בלילה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורש כף היד,

הוספת תגובה

• שורש כף היד, - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    08/09/2011

טוהר שלום,
    אם את כל כך סובלת פני לאורטופד שיאבחן את מצבך יראה מה כואב לך ויוכל להפנותך לטיפול הנכון.
    סביר שמדובר בדלקת של מעטפת הגידים.
    ניתן לשלב טיפול בסד, ובטיפול תרופתי, ובמידת הצורך גם הזרקה מקומית.
    גשי שוב לרופא ודירשי טיפול.
    שם את יכולה להזמין את המכשיר או לשכור אותו. ניתן גם להשיגו בבתי המרקחת של קופות החולים בהנחה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מסביב כף היד

צליל
    09/09/2011

תדוה על ההסבר רק לא הבנתי דבר מה, איזה מכשיר אני יכולה לשכור? בבית המרקחת לכאבים שיש לי בשורש כף היד,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שורש כף היד, - תגובה - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    11/09/2011

מצטער קטע מהתשובה נחתך.
    ניתן לטפל הדלקות גידים על ידי הקרנה בליזר רך. פעמיים ביום 8 דקות.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו