כאבים ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגליים
    עינבל
    11/09/2011

שלום רב, לפני כ 9 חודשים מיד לאחר לידת בתי החלו להופיע כאבים בכפות רגלי.
    בבקרים,לא הצלחתי לדרוך על הריצפה ונאלצתי לדדות ולאחר מספר דקות הכאב חלף.
    לאחרונה הכאב החריף ונמשך לאורך כל היום (אם אני יושבת מספר דקות וקמה -אינני מצליחה ללכת כראוי).עלי לציין כי אני עוסקת מזה כ6 חודשים בפעילות אירובי הכרוכה בריצה וקפיצה ובמהלך השיעור ואחריו אני מרגישה זרמים ברגליים.-כעת הפסקתי עם הקפיצות והריצה כי אני כאובה.(הכאבים הופיעו לפני שחזרתי לפעילות גופנית)
    פניתי לצילום רנטגן ומיד לאורטופד אשר הסתכל בצילומים ולא מצא דבר ולא חצי דבר שיכול לרמז על הכאבים עליהם אני מתלוננת.-הוא רשם לי ג'ל(בגלל הנקה)ועדיין לא השתמשתי בו.
    ברצוני לדעת מה עוד ביכולתי לעשות ולמי כדאי לפנות?האם ייתכן כי מכיוון שעליתי הרבה במשקל במהלך ההריון נוצר לחץ על הרגליים?אודה לכם על התשובה..יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגליים

הוספת תגובה

• כאבים ברגליים - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    12/09/2011

עינבל שלום,
    במהלך ההריון והלידה עקב שינויים הורמונליים בגוף האם, יכולים להופיע סימנים של נפיחויות באזורים שונים בגוף.
    בדרך כלל אין לכך משמעות רבה, באזורים בהם עובר עצב בתעלה צרה יכולה להיות לכך משמעות.
    מקומות כאלה הן תעלה קרפלית בשורש כף היד, ותעלה טרסאלית באזור הקרסול.
    מכיון שהעצב עובר בתעלה צרה עטוף בעצם ורצועות חזקות מאד שאינן גמישות, שינוי בנפח הרקמות העוברות באותה תעלה יכול לגרום ללחץ על העצב.
    במידה והמצב לא יחלוף לאחר חזרתך למשקלך, ולאחר מספר חדשים מהפסקת הנקה, ועדיין תרגישי כאבים וזרמים מטרידים ,כדאי להועץ ברופא כף רגל.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו