מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלטינה בירך וכאבים עקב קורעידן11/09/2011
שלום,
לפני כשנתיים עברתי ניתוח מסוג ריצ'ארד עקב שבר בצוואר הירך.
1. אני מתעתד ללמוד בטורונטו בשנה הבאה, האם אמורות להיות לי בעיות/כאבים עקב מזג האויר הקריר? בחורף בסביבות -5
2. האם עקב הפלטינה אצטרך בעתיד לעבור ניתוח להחלפת מפרק הירך?
3. האם מותר לי להיכנס לסאונה?
בתודה מראש,
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלטינה בירך וכאבים עקב קור - תגובה
ד''ר חגי אמיר12/09/2011שלום עידן.
גם בקנדה אנשים עוברים ניתוחים אורטופדיים ומקובעים עם מתכות.
זה לא צריך לגרום לבעיה מיוחדת. באופן כללי באזורי שבר ומפרקים בעייתיים קיימת תופעה של כאבים בעיקר בחילופי מזג אויר וכן כשקר במיוחד.
אולם אין זה דבר שלבוש חם לא יפתור.
אם עשו עבודה טובה והמפרק לא ניפגע אין סיכון יתר להחלפת מפרק יותר מאשר כל אחד אחר בגילך באוכלוסיה.
בהצלחה
דר' חגי אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת ברשותך
עידן13/09/2011האם אני חייב להוציא את הפלטינה או שאני יכול להשאיר אותה?
אני לא מעוניין לעבור שוב ניתוח ושיקום (זה היה עבורי סיוט) אלא אם זה ממש הכרחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת ברשותך - תגובה
ד''ר חגי אמיר13/09/2011עידן השאלה היא איזה כוחות עוברים במפרק ואיזה ספורט אתה מתכנן לבצע.
כל עוד יש ברגים בעצם העצם טיפה יותר חלשה באזור זה.
אם אתה לא הולך לעשות אקסטרים אפשר להשאיר את הפלטה. אולם בכל מיקרה המלצה שלי, כדאי להוציאה תוך שנה שנתיים כדי שהעצם תהיה חזקה וטובה.
ולא תהיה מוגבל מכל פעילות.
בהצלחה
דר' חגי אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?