מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפידורל בלידה?שיר12/09/2011
שלום
בת 30 , בהריון ראשון שבוע 35
עוד מלפני ההריון סבלתי מכאבים לאורך צד שמאל של הגוף ובאיזור גב תחתון צד שמאל, עברתי בירור נוירולוגי,ראומטולוגי,CT,MRI,EMG,מיפוי עצם ובדיקות רבות שלא העלו דבר פרט לממצא הבא ב MRI: תופעת וואקום זעירה בחלק הכסלי של המרפק הסקרו-איליאקי משמאל(ממצא זה בעל משמעות תיאורטית בלבד). ב CT: במפרקים הסקרו-איליאקים מודגם מבנה שמור למעט תופעת ואקום שטוחה משמאל בקליפת החלק הכיסלי של המפרק. במיפוי עצם: קיימת קליטה מעט מוגברת ב LT SACROILIAC REGION שיכול להתאים לשינויים ארטריטיים.
בקיצור-הבירור לא העלה דבר ואני סובלת מאז מכאבים שלמדתי לחיות איתם, למרות שכעת בהריון מחמירים לי.
ולשאלה: האם לאור הנ"ל יכולה להיות איזשהי בעיה להזריק אפידורל בלידה? אני ממש מתכננת על האפידורל..... אני צריכה ליידע מישהו? או שהממצאים הללו לא קשורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפידורל בלידה? - תגובה
ד''ר חגי אמיר12/09/2011שלום טל,
ניראה שעברת ברור מאד יסודי שלא העלה דבר ולכן לא ניראה לי כי תהיה בעיה לבצע אפידורל. מי שיחליט זה כמובן המרדים.
לתופעת הוקום במפרק הסקרו-איליאקלי אין כל קשר לאפידורל.
בשעה טובה ומוצלחת.
דר' חגי מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?