רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגל
    יפה
    03/10/2011

שלום רב!
    אני בת 61 עשיתי תנועה לא טובה עם הרגל והירגשתי שמשהוא קרה,אחרי יומים היתחילו כאבים וכמעט שלא יכולה לעמוד על הרגל עשיתי פיזיוטרפיה יותר מחודש אולטראסאונד ברכיים אחרי כשלושה חודים שלח אותי האורטופד למיפוי עצמות.
    התוצאה שינויים ספונדילותיים בעמוד השידרה s1 l5 זה יישן שינויים אוסטיאוארטיטיים פרק ימין הדגשה בקרן הקידמית והאחורית קונדילוס טיבאלי מדיאלי מימין נזק סחוסי וחשד לקרע חלקי בסהרון הפנימי.רציתי בבקשה לדעת מה זה אומר ואני הרגשתי כמו משהוא שניקרה [ברגל ימין] תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגל

הוספת תגובה

• רגל

יפה
    05/10/2011

שלום רב !
    בתאריך 3.10.11 שלחתי שאלה לפורום וראיתי שיש תשובות מתאריך ה5 לחודש יכול להיות שדילגו עלי? בתודה מראש יפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגל

יפה
    09/10/2011

שלום רב!
    שלחתי שאלה בתאריך 03.10 בקשר למיפוי עצמות ותוצאה עדיין לא קיבלתי תשובה .שליחה על ההטרדה מקוה לתשובה מהירה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו