מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולפוס - צריך עזרה:)04/10/2011
שלום,
אני בן 22 וכבר 4 שנים שאני סובל מבעיות מוזרות ברגליים.
הכל התחיל כשהתגייסתי לצבא, כבר ביום הראשון של הטירונות כפות הרגליים שלי התנפחו לממדים דיי גדולים,
שלחו אותי לרופא שהביא לי משככי כאבים ,זה הגיע למצב שלא יכולתי לגעת בהם אפילו, גם כשהם היו באוויר מעל המיטה הם כאבו.
שלחו אותי הביתה ל3 גימלים.
לאחר 4 חודשים שבהם הבעיות ברגליים הופיעו כל יום, אבל לא התנפחו כמו בפעם הראשונה הפעם הכאב עבר לשוקיים בשתי הרגליים,
שלחו אותי לאורטופד שקבע שיש לי אולפוס (קשת גבוהה בכף הרגל) ושלח אותי להרצליה לעשות מדרסים שמותאמים אישית
לכף הרגל.
עם המדרסים הכאבים מופיעים מדיי פעם, לא כל יום, יותר קשור לימים שבהם אני יושב הרבה בלי לזוז או עומד הרבה בזמן (בלי ללכת), ואלה כאבים בלתי נסבלים
כאבים שאני על סף דמעות כבר ובלי יכולת ללכת בכלל חשוב לציין שהכאב מופיע בהדרגה וקיים סיכוי סביר שאם הוא יופיע הוא ישבית אותי לגמרי
יום למחרת, כלומר גם אם הוא מופיע היום יש סיכוי טוב שמחר אני לא אוכל לעבוד.
עכשיו אני כבר משוחרר ורוצה לעבוד בעבודה מועדפת שגם תכניס לי כסף, לא תחנות דלק ושטויות, אלה גננות ועבודה במפעלים.
שמתי לב שעם סנדלים כמעט ולא כואב לי, אולי בגלל שאין מה שילחץ על כף הרגל מלמעלה, אבל אצל רוב המעסיקים אי אפשר לעבוד עם סנדלים
מטעמי בטיחות.
עכשיו השאלה שלי היא האם ישנם נעליים מיוחדות שיכולות להתאים למצב שלי? סוג מדרסים שונה? המלצה אולי על הוספת רפידה נוספת?
נעל גמישה יותר?
אני מקווה למצוא פתרון לבעיה הזו במהרה, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולפוס - צריך עזרה - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון17/10/2011עליך ללכת לחנויות נעליים ולמדוד נעליים שונות. אין מה לעשות, עד שתמצא מה מתאים לך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?