האם ניתוח הבלון מתאים לבני 40 ?????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתוח הבלון מתאים לבני 40 ?????
    יפה
    21/10/2011

אני בת 42,סובלת מכאבים כרוניים שמתחילים בשכם ימין ומקרינים כאב עז לכל תנועה באצבעות יד ימין,למשל:קשה לי לכתוב,לחתוך עם סכין ,להרים את יד ימין ,לנקות אבק בימין....כלומר כל תנועה ולו הקטנה ביותר מלווה בכאבים איומים.זה נסחב כך מגיל 30.קיבלתי טיפולי פיזיוטרפיה,תרופות כגון אתופאן וארקוקסיה,טיפולי רפואה משלימה כגון דיקור,כירופרקטיקה,מסאזים רפואיים כגון טווינה,טיפלתי בשיטת אלכנדר,השתתפתי בקבוצות גב וכתף בפיזיוטרפיה.הטיפולים הקלו במעט על הכאבים,לא פתרו את שורש הבעיה.נאמר לי שניתוח הבלון לא מתאים לגילי הצעיר וזה לא נראה לי הגיוני בכלל שעלי להמשיך ולסבול ,זה ממש פוגע באיכות חיי.אני מלאת דינאמיקה בחיי האישיים: אישה עובדת שמגדלת ילדים וגם מנהלת בית וסטודנטית למשפטים.השימוש במקלדת ובכתיבה חיוני לפעולותי שבשיגרת היומיום,וקשה לי מאד עם הכאבים המלווים בכתף וביד ימין.וכמובן שאני ימנית.ניסיתי להתאמן בלהפעיל יותר את יש שמאל ,אולם קשה מאד.זה דורש זמן ומיומנות שאין לי.בצילום רנטגן יש היצרות הרווח בין חוליות c-5+c6 בצילום MRI מגיל 30 ישנו חשש לדלקת בגיד המסובב.מאז התחננתי לרופ]א לצילומים עדכניים של MRI ולדבריו זה מיותר,כי זה לא ישנה את הטיפול המומלץ.לא מקובל עלי שהיום אין אבחנה מדויקת כדי באמת לדעת האם ניתוח הבלון יכול באמת לעזור לי.מאד מעוניינת לקבל חו"ד מאחד הרופאים המומחים בתחום ולתאם פגישה בהתאם. תודה רבה לכם על הפורום.היו מבורכים על עזרתכם לחברה.אמן!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ניתוח הבלון מתאים לבני 40+

יפה
    24/10/2011

ממתינה לתשובתכם בדחיפות.קשה מאד להמשיך ולסבול את הכאבים הללו בשיגרת חיי.חשוב לי להדגיש שגם זריקות וולטורן וקורטיזון שקיבלתי לכתף ימין לא ממש עזרו{בימים בהם הכאב היה עז וקשה מנשוא}.כמו כן המאפיין העיקרי של כאבי מלווה בהרגשה של שריפה בוערת משכם ימין עד לאורך כל היד עם הקרנה לאצבעות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתוח הבלון מתאים לבני 40+?????

יפה
    28/10/2011

האם פסחתם על שאלתי ? מבקשת תשובתכם בהקדם,ב ב ק ש ה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתוח בלון מתאים לבני 40+?

יפה
    05/11/2011

לצערי הרב,לא קיבלתי מכם שום תגובה ,גם לשאלה האם פסחתם על שאלתי. תודה על לא כלום,אני אסתדר גם ללא תגובתכם שהיתה לי חשובה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו