זרת שבורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרת שבורה
    הדס שמיר
    26/10/2011

שלום
    לפני 4 שנים נפלתי לבריכה והזרת של הרגל שלי נשארה להחזיק במסננים מסביב לבריכה שהשאיר אותה בזעזוע קשה. בשמך כשבוע לא הצלחתי לדרוך עלייה כלל, כל תזוזה של הזרת (הרמת של הרגל לדוגמא גם הייתה נחשבת לתזוזה) כאבה לי מאוד. בשל המצאותי רחוק מהבית לא פניתי לעזרת רופאים וחיכי שהזרת תחלים מעצמה ובאמת אחרי שבוע כבר הלכתי כרגיל.... השתדלי ללכת תמיד עם גרביים והכל היה יחסית בסדר. רק לאחר מספר חודשים הכאבים באמת נעלמו לגמרי ושכחתי לגמרי מהמקרה. שנה לאחר מכן קיבלתי מכה בזרת והכאב כאילו חזר לגמריי... לקחל כאב חודש שלם לעבור! אבל שוב, לאחר שהוא נעלם שכחתי מקיומו. שנה לאחר מכן כשזה קרה שוב התחלתי להבין שכנראה הזרת שבורה.... שנה שעברה צלעתי במשך חודש אחרי מכה קלה שקיבלה הזרת! ההנחה שלי היא שהזרת שבורה ואין באמת דבר שהרופא יכול לעשות מלבד לאשש את חשושותי והביא לי כדורים נגד הכאבים עבור המכה הבאה שהיא תקבל. אומנם בכל זאת החלטתי לשאול, אם לא רופא אז אותכם, אם יש משהו שאפשר לעשות עם הזרת הזאתי?? היא מקשה לי מאוד את היום יום. הפחד ממכות הוא נוראי. וכל פעם מחדש אני מוצאת את עצמי צולעת תקופה... אשמח מאוד לקבל מענה חיובי :P
    תודה רבה!
    הדס
    הא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרת שבורה

הוספת תגובה

• זרת שבורה - תגובה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    27/10/2011

יש צורך לבצע צילום רנטגן ולהחליט מה לעשות בהתאם לממצאי הצילום והבדיקה הקלינית.
    פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרת שבורה - תגובה

ד''ר מרדכי ויגלר
    28/10/2011

בראש ובראשונה , יש לבצע צילום רנטגן פשוט ולהתקדם בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו