מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב עזים מקריניםשירה19/02/2012
שלום לצוות הרופאים המלומדים.
אני אחרי תאונה שבה הרמתי משא כבד לפני כשבועיים-
מאז אני סובל מכאבי גב תחתון חזקים מאוד בעוצמתם עם הקרנה לאיזור הירך הצדדי- אחורי והשוק הקדמית עד בהונות כפות הרגליים בעלת אופי של נימול לעיתים ולעיתים בעלת אופי "שורף".
בנוסף אני מתקשה להרים את הרגל השמאלית, מתקשה ליישר את הברך, קשה לי לעמוד על עקב שמאל.
ב CT מצאו מספר בלטי דיסק בגב תחתון- בחלקם עם לחץ מתון על השק התקאלי.
קיבלתי מס' רב של משככי כאבים- אופטלגין, נקסין, אתופן- עד כה ללא הטבה.
אורטופד שבדק אותי המליץ על ביצוע בדיקת EMG.
יש לי מס' שאלות:
1- האם מדובר כה"נ בפריצת דיסק?
2- האם ישנה דרך לשלול פריצת דיסק בבדיקה שאינה קלינית, קרי MRI, EMG?
3- האם EMG יראה מוליכות חשמלית מופחתת בעצב/ים הפגוע/ים בשלב זה של המחלה או רק בשלב מאוחר יותר?
4- המקרה אירע לי בזמן עבודה. האם עלי לגשת לביטוח לאומי ולבקש הכרה במחלתי? ממי אני אמור לקבל חופש מחלה בהנחה שאיני יכול לעסוק בכל פעילות פיזית נכון לעתה? האם, בהנחה, שהמצב יהפוך קבוע, אוכל לתבוע את המעסיק?
תודה רבה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר לצרה
ישראלה21/02/2012שלום
אומנם אינני רופא אבל לפי התאור הכאב שלך יש לך פריצות דיסק וזה כאבי תופת !!!
תסתכל מה כתבתי בהודעה חדשה לפני מספר דקות התרופות שקיבלת אינם מספקות אתה אולי צריך תרופות נקרוטיות --אבל שוב אינני רופא אני כותבת מנסיון אישי ומצב שונה מאדם לאדם
לשאלה השניה שלך אכן אתה יכול לבקש סיוע בביטוח הלאומי --הם לא מהר יתנו לך אותו ויבדקו בצציות את מצבך הכלכלי וידרשו דיווח על כל כספך בבנק וכל רכושך
בבריאות טוב
"גילה גיל "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?