כאבי גב עזים מקרינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב עזים מקרינים
    שירה
    19/02/2012

שלום לצוות הרופאים המלומדים.

אני אחרי תאונה שבה הרמתי משא כבד לפני כשבועיים-
    מאז אני סובל מכאבי גב תחתון חזקים מאוד בעוצמתם עם הקרנה לאיזור הירך הצדדי- אחורי והשוק הקדמית עד בהונות כפות הרגליים בעלת אופי של נימול לעיתים ולעיתים בעלת אופי "שורף".

בנוסף אני מתקשה להרים את הרגל השמאלית, מתקשה ליישר את הברך, קשה לי לעמוד על עקב שמאל.

ב CT מצאו מספר בלטי דיסק בגב תחתון- בחלקם עם לחץ מתון על השק התקאלי.

קיבלתי מס' רב של משככי כאבים- אופטלגין, נקסין, אתופן- עד כה ללא הטבה.

אורטופד שבדק אותי המליץ על ביצוע בדיקת EMG.

יש לי מס' שאלות:
    1- האם מדובר כה"נ בפריצת דיסק?
    2- האם ישנה דרך לשלול פריצת דיסק בבדיקה שאינה קלינית, קרי MRI, EMG?
    3- האם EMG יראה מוליכות חשמלית מופחתת בעצב/ים הפגוע/ים בשלב זה של המחלה או רק בשלב מאוחר יותר?
    4- המקרה אירע לי בזמן עבודה. האם עלי לגשת לביטוח לאומי ולבקש הכרה במחלתי? ממי אני אמור לקבל חופש מחלה בהנחה שאיני יכול לעסוק בכל פעילות פיזית נכון לעתה? האם, בהנחה, שהמצב יהפוך קבוע, אוכל לתבוע את המעסיק?

תודה רבה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב עזים מקרינים

הוספת תגובה

• חבר לצרה

ישראלה
    21/02/2012

שלום
    אומנם אינני רופא אבל לפי התאור הכאב שלך יש לך פריצות דיסק וזה כאבי תופת !!!
    תסתכל מה כתבתי בהודעה חדשה לפני מספר דקות התרופות שקיבלת אינם מספקות אתה אולי צריך תרופות נקרוטיות --אבל שוב אינני רופא אני כותבת מנסיון אישי ומצב שונה מאדם לאדם

לשאלה השניה שלך אכן אתה יכול לבקש סיוע בביטוח הלאומי --הם לא מהר יתנו לך אותו ויבדקו בצציות את מצבך הכלכלי וידרשו דיווח על כל כספך בבנק וכל רכושך

בבריאות טוב
    "גילה גיל "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו