כאב במרפקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב במרפקים
    עינב
    23/02/2012

לרופאים שלום
    אני בת 31. מספר שבועות לאחר הלידה הופיעו אצלי כאבים בשני המרפקים, וזה נמשך כך כבר מספר חודשים. אני לא מרגישה את הכאבים בזמן פעילות, אבל עצם המגע בהם (בעיקר באזור הגידים, בין שתי העצמות) מאוד מאוד כואב ורגיש. אני רגישה לכל קבוצת תרופות NSAID (לצערי הרב) ולכן אין לי מה לקחת כדי לטפל. האם זה קשור לעומס הנמשך על המרפק (הרמה ממושכת של התינוק?) או שזה משהו ראומטי? איך אפשר לדעת? מה אפשר לקחת לכאבים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב במרפקים

הוספת תגובה

• עדכון "קטן"

עינב
    24/02/2012

אחרי לילה של כאבי תופת, היום בבוקר התנפח לי המרפק הימני. רופא במוקד אמר לי שיש לי בורסיטיס ונתן לי אנטיביוטיקה. האם יש קשר לכך שמששתי את האזור הזה אתמול די הרבה? או שיש קשר לכאבים המתמשכים שהיו לי טרם ההתלקחות הזאת? והכי חשוב- האם יש הצדקה בלקיחת האנטיביוטיקה?

לתשובתכם המהירה אודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון "קטן" - תגובה

ד''ר מרדכי ויגלר
    25/02/2012

אין קשר למישוש האזור. באם יש סימני זיהום כגון אודם, חום מקומי, הפרשה - ממליץ אנטיביוטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו