מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרעים בשרירי השוקייםחן19/03/2012
שלום,
מזה חמישה ימים שאני סובלת מכאבים מעל כף הרגל ועד הברך- בצד האחורי הפנימי. כתוצאה מפעילות גופנית אירובית שכללה גם קפיצות חדות שכללו מתיחות באזור הנ"ל.(אני בת 23)
הייתי היום אצל אורטופד הוא בדק בעזרת לחיצות ומתיחות פשוטות שונות, ואמר שזה כנראה מספר קרעים בשרירים שבאיזור, ונתן לי וולטרן אקטי גו-כדורים וכן דיקלופנק סודיום 1%- משחה.
קראתי לאחר מכן באינטרנט שיש לעשות אולטראסוונד מקומי ותרגילי פיזוטרפיה לשיקום השריר. (אני מעוניינת לחזור לפעילות גופנית כמה שיותר מהר..)
שאלתי היא מי אמור להפנות אותי לאולטראסוונד ולפיזוטרפיה? (התורים לאורטופדים מלאים לגמרי! במקרה היה מישו שביטל ונכנסתי היום..)
ומה עוד אפשר לעשות כדי להקל, הליכה פשוטה בבית היא עיניין שלוקח זמן בצעדים קטנים במשיחת הרגליים על הרצפה..
המון תודה רבה מראש!
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרעים בשרירי השוקיים - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון31/03/2012הפניה לפיזיוטרפיה היא ע''י הרופא בקופ''ח. רופא משפחה, אורתופד, לא משנה.
בינתיים בבית לעשות תרגילי מתיחה עדינים.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?