תומך לקרסול Aircast - המשך שימוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תומך לקרסול Aircast - המשך שימוש
    דוד
    15/02/2008

בעבר סבלתי מנקעים חוזרים (בעת משחקי כדורסל) בשני הקרסוליים (נקעתי כל אחת מהן בערך 3-4 פעמים) וכבר שנים שאני משתמש בתומך לקרסול - Aircast Airsport בעת שאני משחק כדורסל בלבד (בשאר הפעילויות (ריצה וכד') אני לא משתמש בתומך כלשהו).

הנקע הרציני האחרון אירע לפני כחמש שנים (למרות חבישת Aircast) ומאז לא היה נקע רציני. ברצוני להוסיף, כי לפחות פעם בחצי שנה אני מסובב את הקרסול בעת משחק כדורסל אך זה לא גרר נקע רציני (ז.א. לא היו כאבים חזקים והקרסול לא התנפח ויכולתי להמשיך לשחק), לדעתי, בזכות תומך הקרסול שלבשתי.

לאחרונה, חברת Aircast יצאה עם תומך חדש הנקרא A60 ופעולתו דומה ל-Airsport אך הוא מאפשר גמישות רבה יותר בתנועות כף הרגל והקרסול ועל כן הוא תומך פחות חזק מה-Airsport. שאלותי הם:

1. האם כדאי לי לעבור לתומך החדש למרות היותו תומך פחות חזק?

2.האם עלי לנסות להפסיק את התלות בתומך קרסול (בעבר ניסיתי אך הרגשתי חוסר יציבות בעת משחק הכדורסל) וכשלב ראשון אולי התומך החדש יצליח להוריד תלות זו?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תומך.

ד''ר יחזקאל טיטיון
    17/02/2008

דוד שלום.

1. האם כדאי לי לעבור לתומך החדש למרות היותו תומך פחות חזק? - כדאי לנסות, אומרים שזה מאוד נוח ומונע נקיעות כמו הAIR CAST. ניתן גם לנסות תומך מסוג AIR SPORT שתומך כמו AIR CAST אבל הרבה יותר נוח לספורטאים.

2.האם עלי לנסות להפסיק את התלות בתומך קרסול (בעבר ניסיתי אך הרגשתי חוסר יציבות בעת משחק הכדורסל) וכשלב ראשון אולי התומך החדש יצליח להוריד תלות זו? תומך חדש לא יוריד תלות.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו