דלקות גיד יד+רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות גיד יד+רגל
    יוסי
    15/05/2012

שלום,
    לפני כשנה וחצי אובחנה אצלי (MRI) דלקת בגיד פרק כף היד (ECU). טופלתי בזריקה. לאחר מספר חודשים הכאבים חזרו, שוב קיבלתי זריקה, ושוב לאחר מספר חודשים הכאבים חזרו, ואז נוספו כאבים גם ביד השניה, אבל יותר חלשים.
    במקביל הופיעו לי כאבים בקרסול (בד"כ שמאל ולפעמים ימין), והיום US הראה דלקת בגיד קרסול שמאל. בדיקת דם שלי תקינה.
    מה קורה איתי ? האם דלקת בגיד יכולה "להדביק" את כל הגידים ? האם זוהי בעיה מערכתית ? מה אפשר לעשות ?

תודה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות גיד יד+רגל

הוספת תגובה

• דלקות גיד יד+רגל - תגובה

ד''ר יונה יניב
    21/05/2012

דלקת גידים לא יכולה "להדביק". צריך לברר למה החלו הדלקות. ייתכן שמפעילות יתר, במקרה גם ליד וגם לקרסול. אם לא - יש לפנות לרופא ראומטולוג לבדיקה, למרות שבדיקות הדם תקינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצד ראומטולוג כדי לבחון אולי

ליאת ג'רבי
    21/05/2012

הי
    אני חושבת שלצד הבדיקה של הראומטולוג, כדי לך לבדוק ליקויי תנועה - שלפעמים גם מעודדים דלקות

תרגיש טוב

ליאת, ליאתנועה
    מדריכה לעפילות גופנית, מתמחה בשיקום הגוף בשיטת סטוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו