שבר בכף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בכף היד
    יעקב
    12/07/2012

לפני עשרה ימים נפלתי על היד בהתחלה לא הובחנו ממצאים אך לאחר שהכאבים נמשכו איבחן מומחה של כף יד שבר של אוסטיאופיט במרפק ופתיחה קלה S-L ביד. ידי קובעה בגבס וכן בוצעה בדיקת מיפוי עצמות שנמצאה תקינה הכאבים עדיין נמשכים שאלתי היא האם עדיין צריך להיות עם גבס ואם כן אז לכמה זמן אודה לכם על תשובתכם במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בכף היד

הוספת תגובה

• שבר בכף היד - תגובה

ד''ר יונה יניב
    16/07/2012

אינני יודעת בן כמה אתה, לא ציינת אם בוצעו צילומים בstress או אם בוצע צילום להשואה ליד השניה. בכל מקרה לדעתי עליך להבדק ע"י כירורג של יד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יעקב
    16/07/2012

ד"ר שלום
    לשאלתך אני בן 53 ולא נערכו לי הצילומים המדוברים נערכו לי צילומי רנטגן וכן מיפוי עצמות שנמצא תקין. אתמול הוסר לי הגבס ויש לי כאבים עם הגבלה של תנועות מה עלי לעשות אודה לך על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    17/07/2012

ראשית, להבדק ע"י כירורג של יד. לפי הבדיקה הוא ישלח, אם צריך לבדיקות נוספות. בינתיים - אפשר להשתמש בסד תומך לשרש כף היד (ניתן לקנות בסופרפארם)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו