תחושת חולשה ומוגבלות ביד ימין ורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת חולשה ומוגבלות ביד ימין ורגל
    דני
    20/07/2012

לפני שנתיים וחצי בערך התחלתי להרגיש תחושת נימול וחולשה באזור כף יד ימין ומעלה. בהתחלה הייתי בטוח שזה כתוצאה מהעומס שאני מפעיל על היד (כותב הרבה) לכן לא ייחסתי לזה חשיבות רבה. כאשר ראיתי שזה לא עובר פניתי לרופא לפני חצי שנה בערך שהפנה אותי לבדיקת EMG, שיצאה תקינה. הנוירולוג אמר שזה לא בעיה עצבית. באותו זמן בערך התחלתי להרגיש את אותו הדבר גם ברגל ימין, באזור כף הרגל. פניתי לאורטופד שהפנה אותי לבדיקות רנטגן ואולטרסאונד שיצאו גם הן תקינות, חוץ מעניין כף היד ששם אובחנה אצלי איזשהי דלקת וקיבלתי זריקה שלא עזרה. עד עכשיו זה לא עובר לי. מה עוד ניתן לעשות בנידון ? יש עוד בדיקות שכדאי לבצע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושת חולשה ומוגבלות ביד ימין ורגל - תגובה

ד''ר יונה יניב
    23/07/2012

תחושת נימול וחולשה בפלג גוף אחד - יד+רגל בדכ"ל אינם בעיה אורתופדית. חולשה ונימול יכולים להצביע על בעיה עצבית. עדיין - יש צורך גם בבדיקת אורתופד וגם בבדיקת נוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו