תפרים ואנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרים ואנטיביוטיקה
    ani
    09/08/2012

שלום רב !

לפני כשבועיים קיבלתי חתך עמוק ונאלצו לתפור לי את היד כעבור שבוע וחצי של החלפת חביושות והוצאת תפרים ראיתי שאני לא יכול לקפל את הבוהן (יש לציין שהחתך הוא בחיבור בין הבוהן לאצבע הראשונה).
    חזרתי לאוקטפוד לבידקה חוזרת אחרי שהאחות שהיא חברת מקצועיות לגמרי אמרה שהכל בסדר
    ומסתבר שיש לי זיהום הוא הוציא לי את הזיהום חבשו אותי עוד פעם וקיבלתי אנטיביוטה בשם צפוויט פורטה 500 4 טבליות 4 פעמים ביום למשך 5 ימים,חזרתי לרופא לאחר יומיים והוא אמר להפסיק את האטטיביוטקה
    השאלה שלי היא האם באמת להשמיך עוד כמה ימים אם אנטיביוטקה כי אנטיביוטקה לא מפסקיים מיד
    או להמשיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרים ואנטיביוטיקה

הוספת תגובה

• תפרים ואנטיביוטיקה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    13/08/2012

יומיים אכן אינם מספקים. אם היה זיהום יש לסיים טיפול של 5 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטקה

ani
    13/08/2012

ד''ר שלום
    הרופא אכן אמר לי להפסיק לאחר לקיחת יומיים אנטיביוטקה אבל אני יודע שלא מפסיקים בבת-אחת ולכן לקחתי הפסקתי בהדרגה יום אחרי שנאמר לי להפסיק לקחתי 2 כדורי אנטיביוטקה ולאחר מכן כדור אחד
    האם זה? חכם מה שעשיתי?
    *מצד שני נאמר לי גם שמפסיקים אנטיביוטקה בבת-אחת כדי שהחיידקים יעלמו ולא בהדרגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטקה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    13/08/2012

לא, לא מפסיקים אנטיביוטיקה בהדרגה. להיפך אם עדיין נשארו חיידקים הים יכולים לפתח עמידות בגלל המינון הנמוך. או שלוקחים או שלא.
    מלבד זאת מה שנעשה נעשה.עדיף לא לחזור על הטעות. כרגע אין לזה יותר משמעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטקה

ani
    13/08/2012

ד''ר יונה שלום
    בוקר טוב,תודה על התשובה רציתי בבקשה לשאול
    מה כן יכול לקרות במידה והחיידקים פיתחו עמידות לאנטיביוטקה ?
    האם זה מתייחס רק לאזור שנפגע או לכל הגוף?

*ובקשר לאנטביוטקה האם כל אנטיביוטקה מפסיקים מיד ולא מורידים מינון כמו שעשיתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטקה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    13/08/2012

לכל הגוף. כרגע לא יקרה כלום אבל אם יש חידקים עמידים צריך להחליף אנטיביוטיקה. כשיש צורך באנטיביוטיקה יש לקחת את כל המינון ולא להפסיק בהדרגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטקה

ani
    14/08/2012

ד''ר שלום

תודה רבה על התשובה שיהיה שבוע טוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו