שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאור
    12/08/2012

צהריים טובים, אני בת 26 ובריאה בד"כ.
    מזה כמה חודשים אני סובלת מכאבים בכתף ימין אשר נעלמים וחוזרים מעצמם (ללא טיפול תרופתי). כאשר הכאב מופיע הוא מאוד חזק, לפעמים עד כדיי כך שאיני יכולה להזיז את היד בחופשיות על מנת ללבוש חולצה (להכניס יד לתוך שרוול ארוך) או לנהוג ולעיתים יש תחושה כי הכאב מתפשט מהכתף, דרך הזרוע ועד לאצבעות כף היד.
    לא הבחנתי בפעולה מסוימת אשר גורמת לכאב להופיע, אך כשהוא מופיע אני אכן מוגבלת בתנועות כמו הרמת היד מעבר לקו הכתף וסיבוב היד אחורה (לכיוון הגב). זה יכול להופיע בלילה או במהלך היום ולהחמיר וכו' ולאחר מספר שעות או ימים לעבור לתקופה מסוימת.
    פניתי לאורתופד והוא הפנה אותי לצילום ואולטרסאונד.

תוצאות האולטרסאונד תקינות:
    הסיבה לביצוע הבדיקה – כאבים.
    ACJ: ב.מ.פ
    Infraspinatus: בעובי וצורה תקינים. אין עדות לנוזל תוך-מפרקי.
    Supraspinatus: בעובי וצורה תקינים. אין עדות לקרע.
    Subscapularis: בעובי וצורה תקינים. אין עדות לקרע.
    Subdeltoid and Subacromial Bursa: אין לראות נוזל בתוכן.
    Biceps Tendon: בעובי ומרקם תקינים.
    המבנה הגרמי תקין.

טרם קיבלתי את תוצאות הצילום אך מאחר ולא קיבלתי מכה אני מניחה שגם הן תקינות... יש תחושה של דלקת אבל האולטרסאונד לא מאשר זאת...

רציתי לדעת מה זה יכול להיות?
    כיצד יכול להיות שכאב כה חד (כפי שאמרתי - עד כדיי כך שלעיתים איני יכולה להזיז כמעט ובכלל את יד ימין) לא מראה סימן באולטראסאונד?

תודה רבה, שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר רם ירון
    13/08/2012

יש לי הרושם שהכאב ממקור צווארי
    ממליץ לך לראות אורתופד מומחה (רצוי מומחה לצוואר)
    דר רם ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו