שבר מאמץ בירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר מאמץ בירך
    מאי
    14/08/2012

מזה כשלושה וחצי חודשים אני סובלת מכאבים חזקים בירך ימין. אני כעת בסיום תהליך של קצונה, סיימתי הכנה ואת קורס הקצינים בבה"ד 1 וכעת אני בהשלמה. לאורך הקורס חשתי כאבים חזקים בכל הפעיליות הגופניות הרבות שביצענו, והכאבים התגברו והמשיכו גם כאשר הייתי במצב ישיבה ועמידה. לאורך הקורס לא טיפלתי בבעיה כיוון שזו הדחה מהקורס, וכשהייתי אצל האורטופד מספר פעמים לאחר אפשרויות של דלקת וכדומה הוא שלח אותי למיפוי עצמות לשלול שבר מאמץ. כעת בהשלמה אני לא מבצעת פעילות גופנית ולכן הכאבים הופחתו מאוד וכמעט ואינם מופיעים, אבל לאחר עמידה קצרה או הליכה שוב כואב לי מאוד.
    שאלתי היא, האם זה מסוכן למשוך את הבדיקה לעוד חודשיים כאשר אסיים את הקורס על מנת שאוכל לסיים אותו בהצלחה או שעלי לבצע את הבדיקה כעת? במידה ובבדיקה אכן מתגלה שבר מאמץ בירך - מה זה אומר מבחינתי, מנוחה? גימלים? או שאפשר להיות בעבודה שאינה פיזית כל כך?

אשמח לעזרה בעניין כי איני יודעת מה לעשות!!
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר מאמץ בירך

הוספת תגובה

• שבר מאמץ בירך - תגובה

ד''ר אלון בורג
    19/08/2012

שלום רב
    שבר מאמץ בירך שלא מטופל הינו מסוכן ביותר ויכול להתקדם לשבר מלא.
    לכן אין לדחות את הבדיקה.

בברכה
    ד"ר אלון בורג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו