כאבים בכתף ימין לאחר נפילה ניתוח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתף ימין לאחר נפילה ניתוח?
    יפעת
    30/08/2012

שלום ד"ר ירון רם , אני מטופלת בקופח מאוחדת כבר למעלה משנה מאז הנפילה , קרע חלקי בכתף . לאחר אולטראסאונד סיטי ללא ממצאים - אקרומיון מסוג 1 . לטענת הרופא בקופ"ח נשלחתי לבצע פיזיטורפיה צווארית -היות ולטענתו המקור לא בכתף ,היות והכאבים בכתף החמירו פניתי למומחה כתף באופן פרטי שערך טסט עם הרדמה מקומית לכתף , לאחר ההרדמה לא חשתי כאבים בכתף ועפ"י טסט זה הוחלט שהמקור אכן מהכתף , לאחר טיפולי פיזיוטרפיה שהופסקו ע"י המכון - מכיוון שאין הטבה !!! נשלחתי למרפאות כאב לדיקור סיני - אני מתלבטת האם לעבור ניתוח ולסיים עם מסכת הייסורים הזאת , או שיש המלצה נוספת ? אני בת 49 יד ימין היא היד הדומיננטית שלי אודה לך על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בכתף ימין לאחר נפילה ניתוח? - תגובה

ד``ר רם ירון
    01/09/2012

שלום
    ראשית יש לבצע MRI לכתף לבירור הנזק
    לדעתי מאחר והטיפולים השמרניים לא עוזרים
    יש אינדיקציה לניתוח ארתרוסקופיה
    בברכה
    דר רם ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הצליחו לעשות לי mri

יפעת
    02/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו