כאבים בכפות הידיים משימוש במחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות הידיים משימוש במחשב
    יונתן
    21/10/2012

שלום,
    שמי יונתן ואני סטודנט בן 26, אני נמצא שעות רבות ביום על המחשב וכתוצאה מכך יש לי כאבי ידיים. לפני כשבוע הייתי אצל האורתופד והוא המליץ לי על שימוש במקלדת ועכבר ארגונומיים, אך לא נקב בשם ספציפי. לפני מספר ימים רכשתי עכבר של לוג'יטק עם טראקבול, במחשבה שזה יעזור לכאבים, אך מתברר לי שזה לא מספיק עוזר והכאבים ממשיכים, אומנם פחות בשורש כף היד כמו שהיה עד עכשיו, אלא בעיקר במפרקי האצבעות עצמן. יש לציין שאני מאוד מעוניין להמשיך ולהשתמש במחשב כמו שעשיתי עד עכשיו. אשמח להמלצות על מיכשור מתאים ובכלל מה ניתן לעשות.
    בתודה,
    יונתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בכפות הידיים משימוש במחשב - תגובה

ד''ר יונה יניב
    25/10/2012

כדאי להבדק ע"י מרפא/ה בעיסוק - בדיקת סביבת עבודה ותיקון לעבודה נכונה. בנוסף כדאי גם לעשות ביופידבק לשיפור שימוש בשרירים. בדיקת סביבת עבודה מתבצעת ע"י מרפאים בעיסוק אבל ביופידבק יש במעט מאד מקומות - אחד מהם - בבי"ח שיבא בריפוי בעיסוק!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו