צביטה בכתף ימין וגמישות יתר קלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביטה בכתף ימין וגמישות יתר קלה.
    דודו
    28/10/2012

שלום רב לכולם.
    לאחר שעברתי כל סוג של בדיקה אפשרית (mri, ct, us, ורנטגן) אובחנה לי בעיה של צביטה בכתף ימין שכנראה נוסעת מפעילות יתר בצבא וגמישות יתר קלה בשתי הכתפיים.
    הייתי אצל לפחות 6 אוטופדים ועוד 3 שמוגדרים כמומחים ואף אחד מהם לא פתר לי את הבעיה.
    ניסיתי מעל שבע סטים (8 מפגשים כל סט) של פיזוטרפיה במספר מכונים שונים בארץ אך לצערי הרב זה לא פתר לי את הבעיה.
    חשוב לציין שאני לא מוותר ואני כבר מעל 3 שנים מנסה למצוא פתרון לבעיה.
    אני מאוד אוהב פעילות גופנית (גלישה, אופניים אך לא משקלים כבדים וכיו"ב) אך כשניסיתי לחזור בהדרגה וכפוף שמדריך כושר (ע"פ המלצת הרופא כמובן) חזרו לי הכאבים פעם אחר פעם ובנוסף נוצרת לי דלקת בכתף ימין (שהיא הבעייתי יותר בשל הצביטה) כל פעם מחדש.
    חשוב לי ציין שאני מבצע כל מה שהרופאים המליצו וממליצים אך עד היום לא זכיתי לשום הטבה בכאבים ואני מרגיש ממש חסר אונים מפני שאני רק בן 24 ואני מוגבל בכל כך הרבה פעולות שזה פשוט מתסכל אותי!
    אשמח לשמוע מנסיונכם על טיפולים אפשריים.
    האם מומלץ שחייה מומלצת? היא יכולה אולי להוות תחליף לתרגילים אשר מוצעים בפיזוטרפיה?
    האם ישנו איזה מוצר מסויים כגון תומך כתף או משהו דומה שיכול להטיב בכאבים או במוגבלות התנועה?
    אני נורא אשמח לקבל את עזרתכם בעניין.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צביטה בכתף ימין וגמישות יתר קלה. - תגובה

ד``ר רם ירון
    30/10/2012

הי
    ממליץ לבצע MRI ארתרוגרפיה לכתף
    ולבקר מומחה לכתף להמשך טיפול
    דר רם ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי MRI והייתי אצל מספר מומחים.

דודו
    02/11/2012

זאת התגובה שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי MRI והייתי אצל מספר מומחים. - תגובה

ד``ר רם ירון
    02/11/2012

ה MRI היה עם חומר ניגודי?
    היית אצל מומחה לכתף??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה-MRI היה עם חומר ניגודי והיתיי...

דודו
    03/11/2012

אצל שלושה מומחים לכתף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה-MRI היה עם חומר ניגודי והיתיי... - תגובה

ד``ר רם ירון
    03/11/2012

יש צורך לשלול בעיה צווארית או אחרת מעבר לכתף
    במידה ואכן הכתף עושה את הבעיה ואכן יש גמישות יתר מפרקית יש לשקול ניתוח ארתרוסקופיה כגון תפירת הקפסולה מקדימה ואחורה
    קשה לי למצוא פתרון לבעיית מעל דפי האינטרנט ולכן לא נותר לי אלא להמליץ לך להגיע לבדיקה עם כל ההדמיה
    ונראה איך אפשר לעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוצע גם CT צוואר לשלילת הקרנות

דודו
    03/11/2012

ממנו לכתף והממצאים יצאו תקינים, אין עדות לכל בעיה בצוואר.
    אני מעריך מאוד את עזרתך.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו