כאבים בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך
    אני
    13/11/2012

שלום רב, בת 38, מזה כחודשיים וקצת אני סובלת מכאב בברך שנבע מתנועה לא נכונה. טופלתי במשחות אנטי דלקתיות ובארקוקסיה 90 מ"ג. נשלחתי לאולטרסאונד, שעשיתי לאחר שסיימתי סבב ראשון של נטילת כדור אחד במשך 10 ימים. התוצאות הראו שיש לי דלקת במדור הפנימי של הברך - הmcl מעובה עד 0.5 ס"מ. האורטופד עשה בדיקה שהראה שמבחינה נוירולוגית הברך בסך הכל בסדר. לאחר כשלושה שבועות שוב ביקרתי אצל רופא משפחה והתלוננתי עדיין על כאבים בברך שמשפיעים עליי. הרופא נתן לי סבב נוסף של ארקוקסיה 90 מ"ג. נותר לי עוד כדור אחד לקחת בסבב השני ועדיין הכאבים יחסית חזקים, יש שיפור מזערי ברמת הכאב. מה אתם ממליצים לי לעשות? איזה סוג של טיפול אני צריכה? אשמח לכל עצה. ומתי כדאי מבחינה רפואית לחזור ולהתעמל. מזה כשלושה שבועות הפסקתי לגמרי להתעמל.
    תודה רבה על עזרתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך

הוספת תגובה

• האם תרופת סבתא יכולה לעזור?

אני
    13/11/2012

האם תרופת סבתא - ערבוב של חלמון הביצה וכף כורכום ומריחה על המקום הכואב יכולה לעזור? ואם כן לכמה זמן צריכים לעשות חבישה שכזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יותר מאשמח לתגובה....מחכה לתשובתכם

אני
    17/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברך - תגובה

ד''ר אלון בורג
    18/11/2012

שלום רב
    סונר אינו מספיק לשלול קרע בסהרון.
    יש לפנות שוב לאורטופד ובמידה ויהיו סימנים לקרע כזה, אזי יש לשקול ביצוע בדיקת MRI לברך.
    בכל מקרה מומלצת גם פיזיותרפיה לברך.

בברכה
    ד"ר אלון בורג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו