עזרה דחופה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה ..
    אנונימית
    14/11/2012

אני בת 16 ולפני 6 שנים כבר העירו לי שאני לא עומדת זקוף ולפני 4 שנים הלכתי לאורטופד שהסביר כי יש לי סקאליוזיס והמליץ על פיזיותרפיה , לא התייחסתי להצעה ברצינות .. לפני כ שנה וקצת התחילו לי ממש כאבים הגב , אני מרגישה מעין לחץ בלתי מוסבר וכאבים נוראיים בעצם הזנב , כול פעם כשאני שמה תיק בית ספר על הגב אני מרגישה שהגב כמו פלסטלינה פשוט מתעקם עוד ועוד , אני גם ממש לא מצליחה ליישר אותו כי זה כואב לי , אני מכריחה את עצמי ללכת ישר אבל אז נשברת מרוב כאבים ובנוסף הכאבים והלחץ המורגש מתפשטים לזרועות ... בעקבות הכאבים פניתי לפרופסור המתחמה בעמוד השדרה הוא שלח אותי למיפוי עצמות ולרנטגן , אני אמורה לחזור אליו בשבוע הבא אבל בנתיים אני נורא לחוצה כי ע"פ הפענוח של המיפוי עצמות " ממצאים: במיפוי נראתה עקמת גבית ומותנית בולטת למדי.
    קיימת לורדוזיס בולטת בחתכים הסגיטלים של בדיקת הספקט " וע"פ פענוח הרנטגן נמצא כי יש לי סקליוזיס " s " וקיפוזיס גבית .רציתי לדעת עד כמה המצב יכול להיות גרוע לפי הנתנוים שצירפתי ולפי הכאבים שמהם אני סובלת , האם יש מצב שאצטרך לעבור ניתוח או מה בכלל אצטרך לעשות והאם המצב יכול לחזור להיות תקין עם טיפול נכון ?
    אשמח לתשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה ..

הוספת תגובה

• עזרה דחופה .. - תגובה

ד''ר אלון בורג
    18/11/2012

שלום רב
    ההחלטה על טיפול ניתוחי קשורה במידת העקמת, כלומר כמה מעלות יש והאם יש סיכוי שתתקדם.
    ממליץ שתתאזרי בסבלנות עד לפגישה עם מנתח עמוד שדרה, ואז תשבו בשקט ותדיינו את האפשרויות.
    לגבי כאבים, ממליץ על טיפול בכאבים, פיזיותרפיה, שחייה וכולי.

בברכה
    ד"ר אלון בורג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו