כדורי אוגמנטין פרוניכייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי אוגמנטין פרוניכייה
    גיני
    10/12/2012

שלום רב לאחר ביקור בבית החולים עקב נפיחות בבסיס הציפורן,נפיחות ורגישות אצבע 3 המדובר בפרוניכיאייה במיון תחת הרדמה מקומית פתיחה הפרוניכייה וניקוזה.קיבלתי כדורי אוגמנטין 875מ"ג 2 טבליות ביום בוקר וערב אחרי אוכל,לאחר בירור במקרה באינטרנט על תרופה זו ,נדהמתי מתגובות של אנשים לגבי תרופה זו סחרחורות ורטיגו בחילות הקאות חולשה הפרעות בנשימה.מיד התקשרתי למיון ונאמר לי שאני יכולה להחליף לאנטיביוטיקה אחרת (בשיחה עם אחות ששאלה את הרופא).רופאת המשפחה שלי תהיה בעוד יומים מה דעתך האם לקחת אקמול בוקר וערב או שיש תחליף לאגמונטין? שאלה גניה מה הסיבות לפרוניכייה?אגב אני צריכה להחליף תחבושות עם פולדין מידי יום. מהצהרים אין לי כאבים .תודה גיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי אוגמנטין פרוניכייה

הוספת תגובה

• כדורי אוגמנטין

גיני
    11/12/2012

סליחה הפורום פעיל?................................

פשוט לא ענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי אוגמנטין פרוניכייה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    13/12/2012

שלום גיני. פרוניכיה זהו זיהום באיזור הצפורן. אמנם הפתיחה והניקוז הועילו אבל יש צורך בטיפול משלים עם אנטיביוטיקה. אוגמנטין היא תרופת הבחירה במקרה זה. לכן תרופה יש תופעות לואי אבל לא כל האנשים מפתחים אותן. אם נטלת את התרופה ולא סבלת מבחילו או תסמינים אחרים, הרי אפשר להמשיך לקחת את התרופה. אקמול הוא לא תחליף לאנטיביוטיקה והיא לא ניתנה נגד הכאבים. האוגמנטין ניתן כדי להלחם בזיהום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו