מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי אוגמנטין פרוניכייהגיני10/12/2012
שלום רב לאחר ביקור בבית החולים עקב נפיחות בבסיס הציפורן,נפיחות ורגישות אצבע 3 המדובר בפרוניכיאייה במיון תחת הרדמה מקומית פתיחה הפרוניכייה וניקוזה.קיבלתי כדורי אוגמנטין 875מ"ג 2 טבליות ביום בוקר וערב אחרי אוכל,לאחר בירור במקרה באינטרנט על תרופה זו ,נדהמתי מתגובות של אנשים לגבי תרופה זו סחרחורות ורטיגו בחילות הקאות חולשה הפרעות בנשימה.מיד התקשרתי למיון ונאמר לי שאני יכולה להחליף לאנטיביוטיקה אחרת (בשיחה עם אחות ששאלה את הרופא).רופאת המשפחה שלי תהיה בעוד יומים מה דעתך האם לקחת אקמול בוקר וערב או שיש תחליף לאגמונטין? שאלה גניה מה הסיבות לפרוניכייה?אגב אני צריכה להחליף תחבושות עם פולדין מידי יום. מהצהרים אין לי כאבים .תודה גיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי אוגמנטין
גיני11/12/2012סליחה הפורום פעיל?................................
פשוט לא ענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי אוגמנטין פרוניכייה - תגובה
ד''ר יונה יניב13/12/2012שלום גיני. פרוניכיה זהו זיהום באיזור הצפורן. אמנם הפתיחה והניקוז הועילו אבל יש צורך בטיפול משלים עם אנטיביוטיקה. אוגמנטין היא תרופת הבחירה במקרה זה. לכן תרופה יש תופעות לואי אבל לא כל האנשים מפתחים אותן. אם נטלת את התרופה ולא סבלת מבחילו או תסמינים אחרים, הרי אפשר להמשיך לקחת את התרופה. אקמול הוא לא תחליף לאנטיביוטיקה והיא לא ניתנה נגד הכאבים. האוגמנטין ניתן כדי להלחם בזיהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?