כאבים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • כאבים...
    אמא דואגת...
    05/02/2013

    בני בן18שנים.
    מזה כשנתיים סובל מכאבים קשים בכף רגל שמאל.עפ"י בדיקת אורטופד הסיבה היא שיש פלטפוט וגמישות יתר. קנינו מדרסים לפי המלצת האורטופד אך ללא שיפור.
    לפני כשנה נפל במדרגות ונפגע בקרסול ברגל זו. היתה נפיחות רבה במשך כ4חודשים ועד היום עדיין סובל מכאבים בקרסול ובכף הרגל, לא מצליח לרוץ.מטופל בפיזיוטרפיה אך ללא שיפור. ללא ממצא משמעותי בצילומים חוזרים מלבד בצקת.
    מאז נפל עוד פעמיים על אותה רגל. מה עושים?....עוד מעט צריך להתגייס לשרות קרבי. איך הוא יצליח? שלחנו מכתבים רפואיים לצבא אך לא זומן להורדת פרופיל או לבדיקה כלשהי. הם אמרו שאין צורך כי כשיר לשרות קרבי.
    האם בכלל מצב כזה יכול להוריד פרופיל צבאי? ואם לא אז איך יצליח לעבור את הטירונות והכל במצב שלו?..תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים...

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • כאבים... - תגובה

    אורן לרנר
    11/02/2013

    שלום רב,
    האם בנך הופנה, בין שאר הבדיקות, גם למיפוי עצמות? במידה שכן, ובהנחה שיצא תקין, עליו לקבל טיפול פיזיותרפי אינטנסיבי, בעיקר לנוכח גיוסו הקרוב לצבא. אני לא יודע מה תדירות הטיפול הפיזיותרפי אותו הוא מקבל היום ומה אופיו, ואני יוצא מנקודת הנחה שהוא טוב. הדרך הטובה ביותר לעזור לבנך היום, שוב במידה וכל ממצאי ההדמיה תקינים, היא בפיזיותרפיה, גם אם זה לוקח זמן. ראשית יש להקל על כאביו ולנסות להשתלט על הנפיחות, אך לא פחות חשוב מכך, יש לתרגל בהמשך, כשאלה יופחתו משמעותית,את תגובות שווי המשקל סביב הקרסול, על מנת למנוע פציעות חוזרות.

    בברכה,
    אורן לרנר.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו