אכילס טנדוניידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילס טנדוניידס
    דין
    15/02/2013

שלום רב,

מזה כמה חודשים שאני סובל מכאבים בחיבור של גיד אכילס עם עקב רגל שמאל.

אני במעקב של רופא אורתופד ואני מקפיד על הדברים הבאים:

1. מנוחה ארוכה מאוד מכל פעילות.
    2. תחבושת מיוחדת -AchilloTrain להגבהת העקב בשילוב עם מדרס ביומכני יקר שהותאם לי (מאזן את הרגל השניה עם כרית להגבהת העקב).
    3. מתיחות לשריר התאומים ולשריר ה"סוליוס".
    4. מריחת Traumil ומסאג' פעמיים ביום.

כמו כן עברתי 6 טיפולים בגלי הלם (האורתופד ביקש שאפסיק) וצילום אולטראסאונד מלפני כחודש הצביע על הסתיידות באורך 1.5 ס"מ ועוד הסתיידות באורך 1 ס"מ.

צירפתי תמונה של הרגל שלי ממבט לאחור (משתמש במדרסים החדשים כבר חודשיים).

אשמח לקבל את חוות דעתכם וכן את המלצותיכם מעבר להמלצות האורתופד שכן אני סובל מכאבים למעלה משנה ואני לא מצליח להתגבר על כך.

תודה רבה וסופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילס טנדוניידס

הוספת תגובה

• אכילס טנדוניידס - תגובה

אורן לרנר
    17/02/2013

בקר טוב דין,
    מתלונותיך עולה כי מדובר בבעיה כרונית, לא נדירה, של דלקת (כנראה) באזור החיבור שבין גיד אכילס לעצם הקרסול. ממה שציינת בשאלתך נראה כי ההמלצות מתאימות לבעיה. לא הבנתי האם את העיסוי אתה עושה לאזור הכאב? האם טופלת בפיזיותרפיה?
    מצבך דורש הערכה מקיפה של פיזיותרפיסט לצורך השגת תמונה מקיפה יותר של הבעיה וגורמיה. למשל, ייתכן, בסבירות לא נמוכה, ששרירי הירך הגורמים לסיבוב חיצוני שלה, חלשים ותורמים גם הם לקריסת קשת כף הרגל כפי שרואים בתמונה בכל צעד וצעד. ייתכן גם שיש צורך בשחרור נקודות רגישות ומתח עודף בשריר התאומים, בשימוש בזרמים חשמליים ו/או באולטרה סאונד וכן הלאה.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו