יעוץ בבקשה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ בבקשה ..
    אתי
    24/02/2013

שלום
    בת 38 שנים סובלת מכאבים איומים בצוואר שמקרינים לכתף ויד שמאל חולשה ונימול,לאחר ברור נירולוג וסיטי התברר שיש 3 בלטים על החוליות בצוואר אך מאחר ואין הצרות אין מה לעשות! המשכתי לסבול עוד שנים עד שהחלו כאבים ברגל שמאל עד אי יכולת ללכת ממש וכאבים בגב המותני ושוב לאחר ברור סיטי התברר שגם שם יש בלט דיסק שיש הצרות משמעותית מאוד בחוליות אך לא בתעלה ולכן אין מה לעשות! אני מיואשת מהכאב מחוסר התנועה ,מהכדורים , אני עדין צעירה כדאי להשלים אם "נכות " שכזו עכשיו ,מאוד רוצה פתרון לבעיה אנא יעוץ!!
    + הוספת תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ בבקשה ..

הוספת תגובה

• יעוץ בבקשה .. - תגובה

אורן לרנר
    25/02/2013

שלום אתי,
    העובדה שבבדיקות CT נמצאו בלטי דיסק בצוואר ובמותן, אין בה כדי להצביע באופן חד משמעי על כך שבהכרח זהו המקור לכאבים ולסבל שלך. לסימפטומים כפי שאת מתארת יכול להיות גם מקור שהוא מפרקי(אחד ממפרקי עמוד השדרה/ירך/כתף) או רקמה רכה (שריר, רצועה, עצב וכן הלאה), שיכול לחקות סימפטומים המופקים מבעיה של דיסק. בכל אופן, אני בהחלט מסכים איתך שאין סיבה "להכנע לגזירה" וללמוד לחיות עם הכאב.
    העובדה שבבדיקה לא נמצא שבלטי הדיסק אחראים לסימפטומים, אכן מצביעה על כך שאין מה לעשות מבחינה ניתוחית, אך מבחינה שמרנית יש ויש - עלייך להבדק בצורה יסודית ולקבל טיפול שמטרתו להקל על הכאבים ולמנוע הישנותם בעתיד על ידי איזון וחיזוק שרירים והשגת הגמישות הדרושה לתפקוד.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו