דקירות בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בברך
    שלומי
    15/05/2013

אני בן 47 ושנתיים לאחר ניתוח ACL שלא כל כך הצליח. שנתיים אחרי הצלחתי לבצע פעילות ספורטיבית שכללה ספינינג, קרוס והליכה בחדר כושר. לפני שבועיים עשיתי אימון ארוך ובבית לא הצלחתי לעלות מדרגות פשוט הרגשתי כאב חד בתוך הברך, כמו סכין והכי כואב יש לי חתיכת ציסטה שבולטת לי ומאד כואבת. מאז כמעט ולא יכול ללכת הליכה ארוכה וקושי ופחד בעליית מדרגות.
    הייתי אצל האורטופד שאמר שהשתל נמוש-רפוי, מכוסה דלקת, בנוסף שינויים ניווניים וחשד ל OSTEOARTHRITIS ( מה זה אומר ? )
    שלח אותי למנתח שלי עם שאלה לגבי ביצוע TKR ? אמר שיש לי ברך של סבתא בת 80. האם נגזר עליי לא ללכת יותר הליות ארוכות? לעשות ספורט? אני היום הולך בפחד כדי שלא אקבל דקירה מהסכין שיש לי בתוך הברך. נא עזרתך? מצטער על אורך ההודעה.
    תודה מראש המיואש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות בברך

הוספת תגובה

• דקירות בברך - תגובה

אורן לרנר
    16/05/2013

שלום שלומי,
    OSTEOARTHRITIS פירושו, בגדול, הוא שחיקת הסחוס שמכסה את קצות העצמות שמרכיבות את המפרקים. שחיקה זו אופיינית לגילאים מתקדמים משלך, אולם אחד מגורמי הסיכון שעלולים להאיץ אותה הוא טראומה תוך פרקית, ניתוחים ועוד. באשר למלצות לגבי פעילות גופנית - בלתי אפשרי, ובטח לא מקצועי ואחראי להמליץ לך לכאן או לכאן ללא בדיקה פיזיקלית.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו