גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גב תחתון
    RONI
    26/05/2013

שלום דר,

בן 32 ,בריא בד"כ עושה גם פעילות גופנית אירובית. לפני כ 3 שבועות קיבלתי מכה קלה בגב התחתון (ברוורס- לא הלכתי לרופא היות וזה לא נראה לי משמעותי באותו הזמן ורק לאחר ימים התלתי להרגיש את זה- וגם פחד מקרינה של צילומי רנטגן..) ,מאז מרגיש כאבים קלים בעת מאמץ קצת בגב התחתון מצד ימין עם הקרנה של הכאב\תחושה לאורך הרגל ובכף הרגל ובשוק של הרגל, מרגיש את זה בעיקר בישיבה שאני נוהג ברכב או במתקני ה CROSS SKY בחדר כושר לאחר פעילות של שעה.ניתן לומר במדוייק שתחושת הכאב ממוקמת 5 ס"מ מעל הישבן .

אציין שגם לפני זה מדי פעם היו לי כאבים קלים באיזור הגב התחתון אבל ללא הקרנה.
    שאלתי היא :

1) האם להמשיך בפעילות האירובית ,הרי מדובר בכאב סביל או שעליי בינתיים לחדול מפעילות לחודש או משהו כזה ?

תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גב תחתון

הוספת תגובה

• גב תחתון - תגובה

אורן לרנר
    27/05/2013

שלום רוני,
    נדרשת בדיקה פיזיקלית על ידי אורטופד ו/או פיזיותרפיסט לפני המלצה ספציפית לגופו של ענין. אולם, באופן עקרוני, במקרים דומים, ניתן להמשיך לבצע פעילות גופנית אירובית, כל עוד הכאב לא מחמיר מעבר למצבו כיום, בזמן הפעילות או אחריה. אם הסימפטומים ממשיכים מעבר לשבועיים - שלושה הקרובים , או אם חלה החמרה - פנה לבדוק את המצב.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו