חבלה סיבובית בברך בזמן משחק כדורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבלה סיבובית בברך בזמן משחק כדורגל
    רפאליקו
    22/09/2013

שלום,
    לפני 10 ימים סובבתי את רגל ימין במהלך משחק.פניתי למיון עשו לי רנטגן ונשלל שבר,אלא רק מתיחה של הרצועות.להלן התיאור:"כאבים בהנעת הברך,טווח:0-130,יציבות תקינה,רגישות דיפוזית,חסר NV ללא רגישותבהנעת הפיקה.צילום:ללא ממצא גרמי חריף,אקאוסטוזיס סופראקונדלרי לטרלי"

מאז איני מצליח לקפל את הרגל,היא נעצרת ע"י 2 שקי נוזלים הממוקמים ממש מעל הברך מעל הפיקה.

לאחר 4ימים הלכתי לאורתופד קופ"ח והוא כתב:"ברך-טווחים מלאים 0-120 תקין,מעט תפליט,אין בצקת,אודם או חום מקומי,יציבות קדמית שמורה-לחמן שלילי,מגירה שלילי,אין סימנים מניסקיאליים - מקמורי שלילי,יציבות מדיולטראלי שמור,תנועות פרק ירך וקרסול תקינות"

נתן לי כדורים "ברקסין" והפנה אותי לפיזיותרפיה,ואם לא יעזור לסי.טי ואז למומחה ברכיים.

ברצוני לדעת:מה נראה לך דרכי ואופן הטיפול בפיזיוטרפיה,התורים ארוכים ואני רוצה בינתיים להתחיל בבית לבד: מותר לחמם את האיזור? לחבוש צמוד/חזק? והאם יש לך מושג מה הדיאגנוזות של הרופאים אומרות בשפה פשוטה?

אשמח לכל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת: האם זה נשמע לך קרע או

רפאליקו
    22/09/2013

"רק" מתיחה של הרצועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבלה סיבובית בברך בזמן משחק כדורגל - תגובה

אורן לרנר
    22/09/2013

שלום,
    נתחיל מהסוף - אין לי דרך להעריך באיזה סוג והחקף נזק ללא בדיקה פיזית שלך, אולם מהציטוטים הרפואיים עולה כי לא מדובר בנזק למבני הפרק השונים: עצמות, מניסקוסים ורצועות. הסיבות לסימפטומים אותם אתה חווה יכולות להיות שונות וגוונות, וככל הנראה מעורב בענין תהליך דלקתי.
    הטיפול הפיזיותרפי כרוך באבחון מקיף, טיפול שמטרתו להקל על הסימפטומים ולקצר את תהליך השיקום ככל הניתן, וכן לחזק ולמתוחאת כל הדורש זאת.

בברכה,
    אורן לרנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו