מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרפק טניס וגם דלקת ברך קופציםשמשון10/11/2013
אני סובל ממרפק טניס כבר יותר מ 4 שנים.. רוב הזמן זה לא ממש כואב, רק כאב לא נעים כשאני עושה תנועה מסויימת כמו שליחת היד בחוזקה קדימה, כמו בהכנסת אגרוף לשק איגרוף ובמיוחד אם אני עושה את אותה תנועה באוויר, אבל רוב הזמן זה לא כואב.
לא מזמן נפלתי וחזרו הכאבים החזקים, כמו בחודשים הראשונים כשהתחיל הדלקת.
האם הברירה היחידה שלי זה ניתוח?
כי אני רוצה שזה יעלם לגמריי. אני מעוניין להתחיל להתאמן(חדר כושר/בבית), וזה מונע ממני. גם אם הכאבים יפחתו, כמו שהיה בעבר, זה עדיין שם.. ורק מחכה להתעורר שוב.
אם אני יעבור ניתוח ונגיד שהניתוח עבר כמו שצריך ויש החלמה שזה 80 אחוז לפי מה שקראתי.. זה אומר שאחרי תקופת החלמה, אני יכול להתאמן והכל כרגיל וזה מעולם לא יופיע שוב וישפיע על האימונים?
איך אני אמור לשכנע את האורטופד בקופת החולים שלי לאפשר לי ניתוח?
בנוסף אני סובל גם מדלקת בפיקות של הברכיים, ברך קופצים.
שגם לא מחלים לי כבר יותר משנה..
האם הניתוחים, הם רק בשביל להעביר את הכאב, או שהם ממש מרפאים את המקום, ויהיה ניתן לבצע פעילות פיסית על אותו אזור(ברך/מרפק) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה..
שמשון10/11/2013האם כל הפירסומים האלה באינטרנט על טיפול בגלי הלם, באמת עוזרים?
ורפואה סינית, כמו דיקור סיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לענות לך
דבורה10/11/2013אומרים שרפואה אלטרנטיבית מאוד עוזרת במצבים כאלו, אני אישית עשיתי דיקור וזה הקל עליי קצת כאבים לתקופה מסויימת.
נראה לי העניין הזה של לשכנע את הרופאים הוא כבר בעייתי, כי אם זאת הייתה אופציה ריאלית מבחינתם הרי שלא היתה כאן שאלה, לא? כנראה שכן יש סיכון כלשהוא...
אני עברתי תאונת דרכים וסבלתי מכאבים מאוד חזקים בברכיים. אחרי תקופת החלמה כלשהיא זה נרגע וחזרתי להתאמן בפתח תקווה אצלנו. המדריכים שם היו מאוד מקצועיים והתאימו לי תרגילים באופן הדרגתי כך שזה לא יכביד עליי.
החזרה לשגרה צריכה להיות לאט לאט ויכול להיות שדווקא הספורט יעשה לך טוב (יש גישה כזאת שבזמן ספורט משתחררים הורמונים שמשככים את הכאב- תקרא על זה)
ותבדוק על האלטרנטיבים.. לפעמים זה באמת עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
שמשון11/11/2013אני יתחיל לנסות..
בינתיים אני בכל מקרה צריך לחכות עד לתור לאורטופד שזה סוף החודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?