פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק
    אבי
    02/04/2008

שלום רב. אני בן 29. לפני כ-6 שנים פרצתי דיסק בגב l-5 - s-1 וסבלתי מכאבים שחלפו לאחר מספר חודשים. מאז במשך 5.5 שנים המצב היה סביר .
    לפני כחצי שנה ביצעתי תנועה לא נכונה ופרצתי שוב את הדיסק. הכאבים חזקים יותר וקיימת הקרנה חזקה לאורך רגל שמאל. האורטופד נתן לי ארקוקסיה ומשהכאב לא חלף הפנה אותי לרפואה משלימה הכוללת דיקור סיני וכירופרקטיקה. כמו כן ביצעתי גם, באופן פרטי, דיקורים יפנים שיאצו ופיזיותרפיה אני מנסה גם לשחות ולבצע הליכה אך בד"כ זה רק מגביר את הכאב.
    כיום לאחר חצי שנה של טיפולים אין שיפור ממשי , אני סובל מכאב חזק לאורך הרגל ולעיתים גם בגב.
    שאלותי - האם שאיבת דיסק יכולה להועיל או ניתוח לכריתת הדיסק וכן מה הם הסיכונים לדרכים אלו והאם במידה שהשאיבה\ניתוח עוזרים והכאב חולף זה מחזיק מעמד לאורך שנים או לזמן קצר בלבד.

אודה מאוד על התייחסותך
    בברכה יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• פריצת דיסק

ד''ר שמואל לובושיץ
    06/04/2008

אם אכן הוכחה פריצת דיסק ויש הורייה לטיפול פולשני עדיף ניתוח. בד"כ הבעיה נפתרת. אמנם יכולה בעתיד להתרחש פריצה נוספת במרווח בין חולייתי אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו