ארטרוסקופיה שורש כף יד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארטרוסקופיה שורש כף יד ימין
    דניאל
    09/02/2014

שלום רב,
    עברתי לאחרונה ארטרוסקופיה בשורש כף יד ימין בחשד לגנגליון, אם ממצא של סובלוקסציה של ה-ECU.
    טרם הכניסה לחדר הניתוח אובחן כי הסובלוקסציה הינה פגם אנטומי זהה בשתי הידיים.
    בארטרוסקופיה התגלה קרע ב-TFCC ואף תוקן.
    כך נכתב בסיכום הניתוח: "kmhhi קרע דורסו-לטרלי בצורת מתלה שאינו יציב (נבדק עם הוק)." מעבר לכך נכתב המשך הניתוח - הטריה ותפירת הקרע...
    ולסיום נכתב: "בבדיקה חוזרת של ה-TTFC יציב לחלוטין."
    הבנתי מכך כי נמצא קרע (כלשהו) ואף נתפר ותוקן.
    רציתי לשאול אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר איפה הקרע ומה בדיוק קרה בניתוח? האם כעת לאחר שתוקן, הכאבים מהם סבלתי שנים יחלפו (כמובן לאחר טיפול בסד הגבס ופיזותרפיה מתאימה לפי המלצות הרופאים)?

אודה מאד להתייחסותכם המלומדת.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ארטרוסקופיה שורש כף יד ימין - תגובה

ד''ר יונה יניב
    11/02/2014

שלום דניאל
    אני הייתי בניתוח שלך.... על השאלות האלו ניתן לענות במרפאה לכיר' של היד אליה אתה מוזמן. כאב - תקצר הירעה (והזמן) להסבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמך הסליחה

דניאל
    13/02/2014

מיהרתי לצאת הביתה מבלי לשאול השאלות, ממש לא התכוונתי לפגוע, להכאיב או חלילה לזלזל- מעריכה מאד ואף מודה על הרגע בו נכנסת לחדר הניתוח. ברצינות ואמת. מתנצלת. מקרב ליבי. סליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דניאל
    13/02/2014

חייבת להדגיש כי חיכיתי וייחלתי לרגע בו אכנס לחדר הניתוח ולהגיע למצב שאני תחת טיפולך ובידיך. אין דיי במילותי להבעת התנצלותי הכנה. עמך הסליחה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר יונה יניב
    13/02/2014

לא נפגעתי, זה ממש בסדר לשאל שאלות אלא שכאן, אני עונה עליהן...
    קראתי שוב את תשובתי הראשונה והבנתי מאיפה הבעיה - במקום כאב, צריך להיות כתוב כאן! (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו