הירדמות היד ועיוותים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הירדמות היד ועיוותים
    דנה
    17/02/2014

שלום רב הלילה קרתה לי תופעה מפחידה ואודה להתייחסות בהקדם. קמתי מתוך שיינה מאחר והרגשתי כי יד ימין נרדמה לי נשענתי עליה או שישנתי לא טוב. קמתי עם תחושת הירדמות של היד/נימול. והתחלתי לנער אותה תוך כדי הניעור כף היד התעוותה לי בצורה מפחידה ולא הצלחתי להחזיר אותה לצורתה המקורית מספר שניות. והרגשתי זרמים כואבים חמים ביד. פתחתי אותה ושוב היא נסגרה לי והתעוותה. לאחר מס שניות זה חלף והיד כולה טיפה כואבת. התקשרתי מיד לאמי שאמרה שגם לה היו תופעות דומות ביד ונאמר לה עי מדובר במחסור מסויים של מינרל בגוף. אשמח לתשובתכם. חשוב לציין שזה לא הופיע משום מקום אלכ שקמתי כי נשענתי לא טוב על היד מה שגרם לה להירדם.אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הירדמות היד ועיוותים

הוספת תגובה

• אודה להתייחסותכ

דנה
    17/02/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירדמות היד ועיוותים - תגובה

ד''ר יונה יניב
    20/02/2014

הסיבה ל"הרדמות החד פעמית היא לחץ על עצב במהלך שינה. זה אומר שישנת עם יד ישרה למעלה מתחת לראש או שישנת מאד עמוק ולא הרגשת בלחץ המקומי על היד. תופעת העיוותים היא בהתאוששות של העצב כשהחל לקבל חזרה דם.
    אבל - אם התופעה חוזרת על עצמה יש לפנות לאורתופד או כירורג של היד לבדיקה
    אם אין הישנות של התופעה כל לילה לא ניתן יהיה לראות כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

הדסה
    20/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו