MRI ארטרו כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI ארטרו כתף
    רז
    26/05/2014

היי
    לפני שבוע עברתי את הבדיקה המזוויעה הזו עם ההליך של הזרקת חומר ניגודי לתוך הכתף. לצערי, מאז ועד היום נוספו לי כאבים חדשים שהם מעין סוג של דקירות בתוך הכתף. כאבים מסוג זה לא היו לי מעולם והתחילו מהרגע שההרדמה נעלמה (הכאבים שהיו לי ושבגללם הגעתי לבדיקה היו בזוית מסויימת מאד כאשר הייתי מרים את היד כלפי מעלה בנקודה שהיד כבר הייתה קרובה לראש).
    הכאבים מסוג הדקירות שהופיעו לי מאז הבדיקה מופיעות כמעט בכל תנועה של היד ומשרים תחושה עמומה חזקה של כאב גם אחרי מנוחה ארוכה למרות שגם בבוקר הכאב מגיע.
    הכאבים שהיו לי לפני הבדיקה היו זניחים ביחס לכאבים אחרי הבדיקה!
    בנוסף אף אחד מהרופאים לא הסביר לי ממש את ההליך ואת ההשלכות שלו וכאשר הגעתי והתחלתי את ההליך הופתעתי מהסיבוכיות ומהעובדה שהייתי צריך גם להחשף לזמן רב של קרינה (MRI הוא אינו קרינה מסוכנת אך ההליך של ההזרקה מחייב שיקוף חי למשך כל זמן הפרוצדורה)
    ברצוני לשאול:
    1) האם כאבים אלה תקינים לאחר הפרוצדורה הנ"ל של הבדיקה הזו? ואם כן תוך כמה זמן הם אמורים לעבור?
    2) מהו החומר המוזרק? (הרופאה המבצעת לא רצתה לשתף איתי את המידע הזה!) ותוך כמה זמן החומר נספג לתוך הגוף ומתנקה ממנו?
    3) אין לי נפיחות או אדמומיות מיוחדת באיזור אלא רק כאבים בצורת דקירות והשאלה האם הפרוצדורה של ההזרקה יכולה בעצמה לגרום נזק קבוע?

תודה מראש
    רז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI ארטרו כתף

הוספת תגובה

• MRI ארטרו כתף - תגובה

ד``ר רם ירון
    27/05/2014

רז
    ראשית תרגע
    הבדיקה יכולה להכאיב בעיקר כשהחומר יוצא מהכתף אל השרירים.
    הכאב יעלם עם הזמן
    אתה יכול לקחת אופטלגין במידה וכואב לך
    לא לא יכול להיות נזק מהחומר
    אל תשכח להראות את הבדיקה למומחה לכתף.
    בברכה דר ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו