כאב בברך...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בברך...
    יניב...
    11/04/2008

עברתי אורטוסקופיה לפני שבעה חודשים בברך שמאל בעקבות דלקת בגיד הארבע ראשי לפי ממצא של הmri רצועות תקינות ומינסקוס תקין...אצין שהדלקת התפתחה בעקבות מכה שקיבלתי בפיקה לפני שנתיים ורק אחרי שנה התחילו להופיע לי כאב עמום יום יום...אני כבר שנה וחצי עם כאבים עושה פיזיוטרפיה באופן עצמאי הברך לא החלימה במלואה השיפור הקטן שלא כול היום מופיעים הכאבים אבל כול יום יש לי כאב לסירוגין....מה תוכל לומר לי על מצבי הברך כרגע דפקה לי את שיגרת החיים שלי מבחינת עבודה...מה יש לי לברך אם תוכל לעזור לי...אודה לך קובי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בברך...

הוספת תגובה

• כאב בברך

ד''ר שמואל לובושיץ
    11/04/2008

רצוי היה לצרף את ממצאי הארתרוסקופיה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברך

גדי זילברמן
    20/04/2008

שלום רב ד"ר לפני שלושה חודשים עברתי נתוח עקב קרע מלא ב4 ראשי עדיין יש לי כאבים חזקים למרות שמזה חודש ימים אני עושה פיזטורפיה.
    האם זה נורמלי שרמת הכאב כל כך גבוהה למרות שהתחלתי ללכת ואני מכופף יפה את הרגל עדיין לא כיפוף מלא חלקי בלבד
    מה ניתן לעשות אפילו רכשתי לבית מכשיר טנסוגם לאחר לקחת כדור נגד כאבים זה לא עוזר והלילות קשים לשינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו