בקע בשריר השוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע בשריר השוק
    מוטי
    12/06/2014

שלום
    מזה כמה שנים שאובחן אצלי הרניה של שריר השוק,משמע אם מסתכלים מהצד שלי,ימין לעצם השוק ברגל ימין ישנו בקע וכאשר אני הולך הרבה או רץ הוא בולט החוצה.
    רוב הזמן הוא אינו מציק אך יש פעמים שהוא בולט וכואב מעט ולאחרונה עקב החשש לאמץ אץ הרגל הזו והעברת המשקל לרגל השנייה אני חושש שגם ברגל השניה מתחיל בקע כזה עקב הרגשה של נוקשות בשריר השוק הקדמי.
    מעבר לכך אני סובל מהליכת ברווז,עניין גנטי במשפחה ולפי מה שהאורטופד אומר זה עניין בחיבור של מפרק הירך משמע הרגל שלי מאוד גמישה לכיוון הפנימי.
    אני לא יודע להצביע למה אבל בריצה אני פשוט מרגיש שאני לא נוחת טוב עם הרגל מה שלעיתים מוביל אותי להפסיק לרוץ הרבה לפני שאני באמת מתעייף כי פשוט הרגל לא מחזיקה אותי
    פניתי לאורטופד צבאי הוא פשוט נפנף אותי ואמר שמי שלא צריך לרוץ שלא ירוץ ולא ניסה אפילו להתאים לי מדרסים
    רציתי לקבל חוות דעת נוספת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע בשריר השוק

הוספת תגובה

• בקע בשריר השוק - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    13/06/2014

מה בדיוק השאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מוטי
    14/06/2014

לגבי הבקע,האם יש דרך לתקן מבלי להסתכן בנזק מיותר
    ולגבי הליכת הברווז האם מדרסים יכולים לשפר את נחיתת כף הרגל ולמנוע תחושה של "טראח" בכל צעד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    14/06/2014

שלום,
    בקע בשוק בולט בזמן מאמץ בגלל שהשריר מתנפח ובולט דרך חור קטן במעטפת. בדרך כלל לא צריך לטפל בזה כי זה לא נורא מפריע. אם מחליטים לנתח לא מתקנים - הפוך - בזמן ניתוח אנחנו מרחיבים את " חור" מעטפת השריר כדי שלא יהיה לחץ על השריר.
    לגבי מדרס התשובה היא "כן" , אך גם נעלי ספורט ברמה טובה אמורים לעשות את העבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו