מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב תחושת שריפה בטרפז העליוןשי17/06/2014
שלום
לאחרונה אני חש מעין כאב , יותר מדויק תחושת צביטה דומה לשריפה (קצת קשה להסביר)
באזור הטרפז העליון באזור הסמוך לחוליות ..כשאני חש כאב, במידה ואני מוריד את הראש למטה אני מרגיש שהכאב מתגבר ...לעיתים במישוש ביד בחוליות הצוואר במקום מסוים אני מרגיש כאב חד
הכאב התחיל לי בישיבה מול המחשב..(אני לעיתים מבלה שעות מול המחשב)וגם כיום בעיקר בישיבה מול המחשב אני מרגיש את התחושה הזאת ..יש לי עקמת קלה ואני משער שיש עומס על הצוואר א פשר לומר שבעמידה פחות מורגש יחסית
בסוף 2011 עשיתי בדיקת emg שיצאה תקינה
אין לי הקרנה לשום מקום.....אחר בגוף
אני מתאמן כל יום שוחה ומרים משקולות וזה לא מגביל אותי
אני קצת מודאג כי זה תחושת שריפה" וקרוב לחוליות הצוואר והטרפז העליון
אשמח לדעת אם זה לא קשור חלילה למחלה עצבית או בעיה עצבית?
ומה ניתן לעשות אם אני מרגיש תחושת שריפה /כאב בטרפז העליון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב תחושת שריפה בטרפז העליון - תגובה
ד``ר רוברט לוי17/06/2014יש הרבה סיבות לתחשות כאלה למשל: עייפות שרירים, בעיות בחוליות הצואר, חוסר וויטמינים - ברזל או ויטמין B ,וכן.
ממליץ טיפול בהתאם לממצאים בבדיקות,וגם באופן אמפירי ולא מחייב אפשר לנסות : חימום מקומי, תרגול הואר ו שכמות, מסג' , פיזיותרפיה, דיקור סיני, וכמובן אם הכאב משמעותי - תרופות נוגדי דלקת - IBUFEN ו כו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?