מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמוד שדרה ועודשוש22/06/2014
לרופאים שלום!
אימי בת 77 סובלת מכאבים קשים באגן שמקרינים לרגליים.במיפוי עצמות שעשתה לפני כחודש הממצאים הבאים: סקוליוזיס טורקו לומבלי קשה.הדגשה מוקדית בחוליות l5 l3 l2 d11 c7 c5 שינויים ספונדילותים -דיסקוגניים קשים ?
ריכוז מוקדי בצלע 6 מימין -מלפנים- שבר בצלע?
שינויים אוסטיאוארטריטים בפרקי הברכיים-הדגשה פטלו פמורלית דו צדדית.
שינויים ארטריטיים בפרקי כפות הידיים ופרקים mcpj 1,3 בשני כפות הידיים.
לצערי לא הייתי בארץ כשבקרה אצל האורטופד שלה עם הממצאים.וכרגע הוא בחופשה.
הרופא שלח אותה לעשות צילום רנטגן של צלעות בית החזה מימין לשלילת פגם בועתי.בנוסף לרכוש מכשיר טנס אנלגטי.
ושאלותי הן: כידוע אין אפשרות לתקן שבר בצלע,האם לא מיותרת הקרינה בצילום רנטגן נוסף? ומהו הפגם הבועתי?
בבדיקות דם שעשתה תוצאות של שקיעת דם גבוהה 65.שעד כמה שידוע לי מצביע על דלקת בגוף.האם לא היתה אמורה לקבל טיפול תרופתי כלשהו?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמוד שדרה ועוד - תגובה
ד``ר רוברט לוי23/06/2014שלום
"הבועתי" לא ידוע ל על מושג כזה. כנראה שגיעת כתיב.
אם הרופא שלה ביקש צילום אני מציע לעשות - הקרינה מצילום מינימלית ואינה רלוונטית בגיל 77 .
שקיעת דם גבוהה סיבותיה רבות - אני ממליץ לפנות רופא משפחה לבירור השקיעה.
בכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?