יד ימין נימולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יד ימין נימולים
    מורן
    24/06/2014

בס"ד
    בוקר טוב ד"ר.

יש לי תופעה בלילות כבר כמעט חצי שנה שהיד ממש כואבת לי כמו לחץ באמצע של היד בצד ימין.זה התחיל בלילות של חורף מידי פעם ועכשיו זה כמעט כל לילה.אני מתעוררת מזה זה ממש לוחץ ואני חייבת לעמוד לשחרר את היד כדי שזה יעבור.כל פעם שאני מאמצת את היד הזאת יש לי נימולים בכף יד והיד רדומה.לאחרונה התחלתי להרגיש גם כאבים בכתף ימין.בת 29 בריאה בדר"כ.מאז שהתחלתי לעבוד בקונדיטוריה שזה עבודה פיזית והרבה עשייה עם הידיים הכאבים החמירו.הייתי רוצה המלצה לאיזה בדיקות כדאי לי ללכת והאם אתה יודע פחות יותר במה מדובר.תודה ויום מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יד ימין נימולים

הוספת תגובה

• יד ימין נימולים - תגובה

ד''ר יונה יניב
    24/06/2014

לפי התאור נשמע שיש לחץ על עצב באיזור שרש כף היד. עליך לפנות לכירורג של ידיים לבדיקה, כדי לאשר שאכן זוהו הבעיה והוא יפנה לבדיקת העצבים המתאימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דר

מורן
    24/06/2014

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו