מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצות דיסק בצוואראורית04/07/2014
שלום רב,
אני כותבת לכם לאחר חודשים של קושי וכאבי תופת בלתי נסבלים. החלטתי לפנות חסרת אונים לפורום לאחר שניסיתי רפואה משלימה דיקור עיסויים כירופרקט כמעט חצי שנה על ידי רופא.
עשו לי צילום עמוד שדרה צווארי וגילו שתי פריצות דיסק בלט דיסק בין C5ל C6 ובין C6 ל C7
הכאבים הורגים אותי ומקרינים לי לפנים לאיזור הסינוסים וכל פעם אני חושבת שזה סינוסיטיס והולכת לצילום מיותר של מערות האף שאינו מגלה כלום.
כמו כן לא יכולה להתכופף להרים דברים מהרצפה או לשטוף רצפה, משכיבה לישיבה קושי עצום. אני בת 40 ויש לי ילדים קטנים מאוד קשה לי לתפקד איתם.
הייתי בפיוזתרפיה שלא עזרה.
הייתי אצל אורטופד שישר קפץ בשמחה על ניתוח.....
שמעתי שיש אנשים שעשו את הניתוח וזה שוב חזר...מה גם שאצלי זה בלט.
לוקחת כדורי ארקוקסיה ומקבלת זריקות דיפרוספאן או וולטרן, כמו כן כל חודש מגיעה למיון בשל כאבי תופת בצוואר וראש הכוללים סחרחורות ובחילות.
מה עוד ניתן לעשות לבלט דיסק?כבר התייאשתי...
תודה לכם על היענותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצות דיסק בצוואר - תגובה
ד``ר רוברט לוי06/07/2014בחילות, סחרחורת ו כאבים בסינוסים ברך כלל לא קשורים לבעיות בעמוד שדרה צוארי.
ממליץ לך להבדק גם אצל רופא נוירולוג ו גם א.א.ג. .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לגבי פריצת דיסק
אורית06/07/2014ראשית אודה לך על היענותך. הייתי בבדיקות א.א.ג וגם נוירולוגיה ולא נמצאו לי ממצאים. אמנם אני מיגרנוטית מהצבא אבל קיבלתי תקופות טריפטנים שבמעט הקלו. יש לי בדרך כלל נוזלים באוזן שמאל שזה דבר יחידי שגילו לי אבל אין קשר בין כל זה לבין הפריצות דיסק.
שאלותי.:
האם כאשר יש בלט דיסק ממהרים לנתח במצבים של כאבים חזקים?
יש לי צילום עמוד שדרה צווארי שמעיד על בלטים בין סי5 ו6 וגם בין סי 6 ל7 האם במצב כזה מנתחים או שמא עושים פיזיותרפיה ושאר תרגילים?
הקשיון העיקרי בכיפוף ובקימה בבוקר ממצב שכיבה לישיבה הכאב בצוואר איום ונורא.
מה כדאי לעשות? האם MRI בא בחשבון כדי למצוא מה הגורם לכאבי תופת הללו?
אודה לעזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
אורית07/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לגבי פריצת דיסק - תגובה
ד``ר רוברט לוי08/07/2014שלום,
פיזותרפיה בא בחשבון כחלק מהטיפוןל השגרתי - שמרני.
טיפול ניתוחי הינו פתרון אפשרי במידה אין ש כאבים חזקים שאינם מגיבים לטיפול אחר או יש חסר נוירולוגי.
MRI עמוד שדרה הינו תוספת מידע נחמדה אך בדרך כלל אינו MUST אם קיימים ממצאים ברורים ב CT .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?