ארקוקסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארקוקסיה
    מיריאנה
    24/07/2014

שלום רב.

אמא שלי אישה סיעודית בת 74 סובלת לעיתים קרובות מדלקות במפרקים ועמוד השדרה. כאב בברכיים וכו'.
    הרופאת משפחה נתנה לאמא שלי ליטול ארקוקסיה 90 מג ,אמרה לנסות כדור אחד לאחר אכילה טובה לפני השינה, אם היא מגיבה טוב להמשיך עד 5 ימים.
    שאלתי אותה לגבי תופעות בין תרופתיות עם פלויקס היא אמרה שהיא לא יכולה להבטיח כלום, לכן רצוי לנסות כדור אחד ולראות איך התגובה. קראתי קצת באינטרנט אני מודעת לכך שיכול להיות תופעות של דימומים פנימיים, ויש בי חששות .
    מה דעתך בעניין?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארקוקסיה

הוספת תגובה

• המשך..

מיריאנה
    24/07/2014

אני חייבת לציין שאמא שלי משתמשת במדבקות פנטיל במינון 100 בגלל בעיות קשות בעמוד השדרה בעברה נפילות רבות וניתוחים היצרות עמוד השדרה ופרצות דיסק הניתוחים לא עזרו. כיום זיזים רבים צוואר עמוד שדרה גבי. עמוד שדרה תחתון שיניים פיברוטיים קשים במיוחד. אנקילוזיס ספונדליטיס. קיפוזיס קשה וסימני אוסטאופניה.
    אשמח לעצתכם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו