נוקשות וכאבים בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוקשות וכאבים בברך
    מיכל
    31/08/2014

שלום רב,
    לאחר תקופה ארוכה שלא עשיתי ספינינג (עקב לידה), חזרתי לספורט זה ולאחר כשמונה שיעורים לערך, התחילו לי כאבים בברכיים, בעיקר לאחר קימה בבוקר, לאחר ישיבה כשנעמדת (בקושי רב) ומתחילה ללכת, בירידה ועלייה במדרגות, כשאני מתכופפת נשמעים רעשים מהברך, כמו של שבירת מפרקת ואיכות החיים שלי ירדה מאוד. מיותר לציין שהפסקתי לעשות ספורט, ושהדבר מאוד מגביל את פעילותי. לאחר ביקור אצל אורטופד, ניתן לי טיפול אנטיביוטי ל- 10 ימים עם אוטופן (2 כדורים ביום) ששיפר באופן משמעותי את הנוקשות והכאבים (אך רעשים בהתכופפות עדיין נותרו). יחד עם זאת, מיד עם תום הטיפול חזרו הנוקשות והכאבים באופן מיידי. האורטופד המליץ לי לעשות פיזיוטרפיה ולקנות ברכיה אלסטית עם טבעת סיליקון. שאלתי היא מה מטרת הברכיה, והאם באמת שווה את ההשקעה הכספית, כלומר משפרת את המצב באופן משמעותי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוקשות וכאבים בברך

הוספת תגובה

• נוקשות וכאבים בברך - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    31/08/2014

שלום מיכל ,
    הברכייה לעתים עוזרת להטיב עם הכאבים.
    הטיפול העיקרי לדעתי הינו הפיזיותרפיה.
    ממליץ גם התיעצות עם רופא משפחה ובירור לגבי אפשרות של בעיות חילוף חומרים, בעיות כגון ראומטיזם( דקלת מפרקים כללית) , או חסר וויטמינים.
    בכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    01/09/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו