מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבלה באגודל.אהלן22/05/2015
אהלן,לפני כ-3 חודשיים נחבלתי ביד במהלך אימון אומנויות לחימה.
האגודל הייתה נפוחה,עם הגבלה בתנועה ושטפי דם.
ניגשתי לרופא שקבע שזה חבלה ביד ואין צורך בצילום, לחבוש כמה ימים ולהוריד חבישה. כעבור כמה שבועות, הכאבים חלפו לגמרי. אך נשארה לי חולשה באגודל ובבסיס. יש לציין, שבמהלך הזמן הזה המשכתי להתאמן באימוני כוח ולעבוד כרגיל(אומנם יש חולשה, אך אני מרגיש
שהאימונים לא פוגעים באצבע ובהמלצת פיזוטרפיסטית שהנחתה אותי. שאם אין כאבים בסוף האימון,זה בסדר ואפשר להמשיך להתאמן).
ניגשתי שוב לאותו רופא , שהפנה אותי לצילום. ואלו התוצאות שקיבלתי - שבר תלישה ישן או וריאנט התחברות בסיטלואיד אולנארי.ללא ממצא מיוחד נוסף.
מה זה אומר? ואיך עליי לפעול בהתאם לתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה באגודל. - תגובה
ד''ר יונה יניב16/06/2015השבר המצוין בבדיקה הוא שבר בשרש כף היד בצד ההפוך לאגודל. זהו שבר ישן ואין לו משמעות אם אין לך בעיה בשרש כף היד. באגודל אין כלום לפי הפיענוח. יש לגשת לרופא שבדק אותך עם הצילום עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?