דלקת כרונית בכתף - שאלה באשר לטיפול אפשרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת כרונית בכתף - שאלה באשר לטיפול אפשרי
    רונן
    20/02/2016

שלום רב,
    בן 48 מזה שנתיים סובל מדלקת בכתף שמאל (יד דומיננטית שלי) טופלתי תרופתית , זריקות לכתף פיזיוטרפיה ומה לא אך עדיין הדלקת במקומה נמצאת (ממוקמת בגידים עם מעט הידבקויות - צילום מלפני שנה) הקרנות לצוואר למרפק , מגבלה בתנועה כולל שאף מערי אותי משינה. בחודש-חודשיים האחרונים גם כתף ימין החליטה להצטרף לחגיגה וגם בה ככה"נ התפתחה דלקת המתבטאת בכאבים חזקים הקרנות לגב ולצוואר , מגבלה בתנועה, לעיתים מדובר בכאבים עזים אשר מצריכים משככי כאבים משמעותיים (טרמדקס וכד) לציין כי איני יכול לקבל תרופות נוגדות דלקת מסוג nsaids (חולה בקרוהן...) לאחרונה נבדקתי ע"י אורטופד אשר שלח אותי לבצע צילום ואולטראסאונד של הכתפיים (מבצע זאת השבוע) אך לדבריו לאור העובדה כי אני סובל זמן ממושך מדלקת בכתף הפוגעת גם באיכות החיים (בין היתר קושי בקיום פעילות ספורטיבית אותה אני נוהג לבצע) הוא המליץ לי לשקול האפשרות של ניתוח תחילה בכתף שמאל. לאור זאת אשמח לחוות דעתכם בנושא , קרי ניתוח כאופציה טיפולית במיוחד מאחר וטיפול תרופתי, זריקותופיזיוטרפיה ממושכת לא הועילו. בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת כרונית בכתף - שאלה באשר לטיפול אפשרי - תגובה

ד``ר רם ירון
    21/02/2016

אפשר לשקול ניתוח
    בתנאי שהבעיה לא מגיעה מהצוואר ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו