כאבים שלא עוברים באיזור הבטן, המפשעה , הגב התחתון ורגל ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים שלא עוברים באיזור הבטן, המפשעה , הגב התחתון ורגל ימין
    יעל
    16/04/2016

היי, כבר שנה שכואבת לי הבטן התחתונה מימין, בגב התחתון וכל זה מקרין למפשעה ולרגל ימין, לפעמים צצה לה בליטה במפשעה ונעלמת, כבר שנה ששלחו אולי להמון בדיקות, פוריוצ, הרניה, תוספתן, אפילו הייתי לילה במחלקה הכירורגית, עברתי אצל אורולוגית, הילר, יועץ הקופה ועוד כמה רופאים ששכחתי את שמם, אף אחד לא זיהה מה יש לי, עשיתי סיטי שלא הצביע על בעיה ספציפית, אחרי כמעט כל ארוחה הבטן שלי מתנפחת מאוד, ההילר המליץ שאפסיק עם גלוטן, סוכר ואקח המון תוספים, לאחרונה הגעתי לרופא סיני צעיר שאומר שמה שיש לי זו כנראה בעיה/קרע בשריר ההיפוקאמפוס , התחלנו טיפול ובמקביל הלכתי לאורטופד ששלח אותי לMRI, קופ"ח לא אישרה לי סבסוד ונותרתי עם המון שאלות, אינני יודעת איך להמשיך מהנקודה הזאת אין אף רופא שמלווה אותי את כל התהליך ואני מנהלת אותו בעצמי, אשמח לדעה מקצועית לגבי העניין המאוד מכאיב שקורה לי בבטן, נכון לעכשיו אני לא יודעת מה לאכול ומה לא? והאם אפשר לחזור לעשות יוגה? אם זה אכן השריר הזה מהי הדרך לאמת את ההשערה הזו?
    המון תודה על תשומת הלב והסבלנות
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האיליופסואס

יעל
    18/04/2016

שם השריר הנכון - האיליופסואס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו